![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bir ağacı izleyeceksin. Şöyle sırtını yerde tutarak Ve gölgesinde yatarak Bir ağacı seveceksin… Yaprakların ışıkla dansını Işığın gözüne yansımasını Kuşların dallarda zıplamasını Seveceksin. İnsanları izleyeceksin Şöyle dalgın dalgın bakarak Ve yerden usulca kalkarak İnsanları seveceksin. İnönü de kuyrukta beklemeyi Hatta soğukta titremeyi Bağırarak sesini yitirmeyi, Mabetten, BEŞİKTAŞ’a yürümeyi… Seveceksin…. Bir çocuk vardır düşünme orda kafanı çevirirsin o çocuk hep ordadır, ya babasının kucağında,ya annesinin aldığı atkıyla sarılmış sarmalanmış,yaşıtları uykudayken o beşiktaş bile diyemezken ordadır... o aşk içine işlemiştir... ne o çocuğun umrundadır beşiktaş yenilmiş,ne yenmiş.. orda ortak kalpler birleşmiştir.. bu aşk kadar saf sevebilmek lazım,insani egoları tatmine çalışmak değil... Hangimiz hayatta sürekli başarılıyız? aşk diosak her zaman buna,karşılıklı çıkarlar aşkı yok eder bilinmeli... İNADINA DELİKANLI GİBİ DOLMABAHÇEDE, SAHİLDE, ORTAKÖYDE, TAKSİMDE, BEŞİKTAŞTA BAKIRKÖYDE KADIKÖYDE Allahın bile unuttuğu her dağ,taş parçasında İNADINA BEŞİKTAŞ ister şampiyon ister 2. ister 3. Bu konuya bu cevaplar yeter de artar bile... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | abi tek sözüm var biz şampiyonluk inancımızı kaybedersek sahadakiler dünden bırakır o yüzden bütün basın tıraş forza beşiktaş diyorum.sımsıkı sarılmalıyız takımımıza iyi günde kötü günde biz inanmazsak onlarda inanmazlar bunu unutmayalım.gidip maçlara sesimiz yok olana kadar şampiyon beşiktaş diye bağırmalıyız bu sene şampiyon beşiktaş.hani holosko demişti her yer siyah beyaz olcak diye takım inanmış sıra bizde unutmayalım ki iki hafta sonra gs maçı var ve o maçta şampiyonlukta büyük yarada alabiliriz büyük bir yolda katedebiliriz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konu gerçekten güzel 100. yılda nekadar güzeldi herşey ne olduysa lanet samsun maçından sonra oldu ne lanetmiş be kaç kişi takımdan koptu bu insanlar şampiyon yaptı takımı ama yönetim saolsun el attı daha güzel günler yaşatıyor taraftarına sevinmek bizim en doğol hakkımız ama olmuyor bence hocamıza olan olur yine bir tek ona üzülürüm gerisi yalan ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | bu tip maçlardan sonra febe ve geyselilerin gazına gelenlerin olması çok üzücü. rastlıyorum her yerde , bu yılı düşünelim 8-0'ı çıkarırsak pek de başarısız bir yıl geçirdiğimiz söylenemez. tabii şampiyonlukla noktalarsak. ben de şampiyonluk istiyorum , herşeyin daha kötüye gitmemesi , Beşiktaş'ın silkinmesi için... bak başarıyı da kendim için değil Beşiktaş için istiyorum! Beşiktaşlı oLmak yeTer!
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaslar herkes haklı aslında sevınmek ıcın sevmedık doğru ama şampiyon olma zamanı geldı bız sevınmek ıcın sevmıyoruzda onlarda kıymetımızı bılsın,hakkımızı versın bence iyi oynayıp,yüreğiyle oynayıp kaybetsınler kabul ama şımarıklık laubalılık yapmasınlar yeter.. Not:AYRICA BUYUK TAKIM KÖTÜ OYNARKEN KAZANANDIR BUDA KALITELI FUTBOLCUYLA OLUR
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | haklısın ağzı olan konuşuyor usta eer sen herkesi takarsan işin var demektir..sen sevmene bak gerisini boşver..sana yorum yapanları sallama o yapanların yarası var ki gocunuyo
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |