![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #81 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | umut tacirine ben sana örnek vereyim kendimden beşiktaş 5 kırmızı kart görmüş hafta içinde antep kupa maçı var o günde doğum yaptım gece maç oldu maçın skorunu merak ediyorum ama soramıyorum nede olsa bayanım sabah oldu eşime ilk sorduğum soruydu maçın skoru yenilmiştik ve kupadan elenmiştik ama hayatıma gelen ve kucağımda olan bir güzel kız vardı. ne yapalım mutlu olduğum o anlarda üzüldüm benim dediğim herşey şampiyonluk değildir .. bjk1903 e benim hayatımdaki beşiktaşın yeri senin sandığından büyüktür hemde bir bayan olarak öyle olmasa burda yorum yapmazdım beşiktaş sitelerine takılmazdım maç kaybettiğimiz gün gözüm bir şeyi görmüyor tv bile bakmıyorum ve sandığından daha çok beşiktaşlıyım ayrıca eşim fbyi tutuyor ve bense fb hakkında demediğimi bırakmıyorum hatta kavga bile ederim. şimdilik maç için kavga etmedik ama ederim.gel fenerli ol dediğinde kesinlikle beşiktaş dışında başka takım tutmama dedim bu benim özelim ve asla kimse için bırakmam ama eşimide bırakmam
__________________ gidin ya d&d Konu bjk48 tarafından (13-02-2008 Saat 15:17 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #82 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #83 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #84 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Kartallar yalnız uçar.Hayata ve Beşiktaş'a kartalın uçabildiği yüksek zirvelerden bakarım.Biz seyirci değiliz takım taraftarı değiliz biz hayatın taraftarıyız.Hayatımız;Doğru,sevgi,nefret ahlak,saygı,Beşiktaşlılık kültürü ve son olarak ölüm yaşam siyah beyazdır.Biz bu Beşiktaşlılık hayatı ile Beşiktaş'ıma sahip çıkarım kollarım savaşırım..Mayalarımızı abilerimizden Ahlakımı Beşiktaşlı kültüründen alırım.Ben Beşiktaş'a sahip çıkan koruyan kolluyan kişilerden her hangi biriyim.Bizim mayalarımızı aldığımıuz abilerimin bir tanesinin sözü var.Optik Başkan:Sen babamdan kalan miras değil oğluma olan borcumsun cümlesi Beşiktaşlılığın bir anlayış biçimidir. Beşiktaşlılık; Yaşam biçimim reaillizmdir Kaderciliktir İsyankarlıktır Umuttur Duygudur Beşiktaş'ımın forması bazen yatarken üşütmez yorgan misali üstümü örter benim..Beşiktaşlı olmam başarıya tapmam değil her zaman tarihimin beyazları ile rakiplerime çalım atarım dik dururum. SİYAH KADAR GİZEMLİ BEYAZ KADAR SAF SİYAH GİBİ GÜÇLÜ BEYAZ GİBİ EMİN SİYAH KADAR ESKİ BEYAZ KADAR TAZE SİYAH GİBİ GERÇEK BEYAZ GİBİ GÜZEL SİYAH KADAR DERİN BEYAZ KADAR YAKIN SİYAH GİBİ TEK BEYAZ GİBİ BİZİMLE SİYAH KADAR KORKULAN BEYAZ KADAR SEVİLEN SİYAH GİBİ ANLAMLI BEYAZ GİBİ AMAÇLI SİYAH KADAR YÜCE BEYAZ KADAR İYİ SİYAH GİBİ GEREKLİ BEYAZ GİBİ VAZGEÇİLMEZ SİYAH KADAR BAŞARILI BEYAZ KADAR GÜVENİLİR SİYAH GİBİ SAYGIN BEYAZ GİBİ SEVGİLİ SİYAH KADAR OLGUN BEYAZ KADAR DOST SİYAH GİBİ YENİLMEZ BEYAZ GİBİ GEÇİLMEZ SİYAH KADAR AZİMLİ BEYAZ KADAR KARARLI SİYAH GİBİ CESUR BEYAZ GİBİ GURURLU SİYAH KADAR CENTİLMENİ BEYAZ KADAR KALİTELİ SİYAH GİBİ TUTKULU BEYAZ GİBİ DUYGULU VE BAYRAGINDAKI KIRMIZI RENGIN ILE ASILSIN BEŞİKTAŞIM..... ASLOLAN RENGİMİZ ORTAK PAYDAMIZ SİYAH BEYAZ'IN YANİ BEŞİKTAŞIMIZIN KANATLARI ALTINDAOnun için o fikir ona aittir,saygı duymak gerekir. Kimse kimseye zorla fikirlerini kabul ettiremez. Düşüncesini bir-iki- üç yazı ile beyan eden eder, ama anlamsız polemikler hepimizi üzer. Hepimizin hem fikir olduğu tek nokta ismimizin önüne arkasına başka isimler gelmesine yönelik tepkimiz ki işte bu bizim SİYAH BEYAZ olan tek rengimizin en güzel ifadesi Yeşilinde, mavininde, kırmızınında, lacivertinde, sarınında alayının köküne kibrit suyu...! Burada aynı gemide giden arkadaşların, dünyaya farklı baksalar da tek bir güce BEŞİKTAŞ'a inanan arkadaşların birbirine söyleyeceği sözler için kırk defa düşünüp bir kez söyleyelim. Ona göre yazalım, gereksiz birbirimizi kırıp, anlamsız kamplaşmaların sebebi olmayalım. BEŞİKTAŞ tribünleri Türkiye'nin çok güzel mozaiğidir. Ben buyum abartı değil gerçektir..Her cümlesinde benim beni tanıyanlar bilir.Ben hayata bakış açım Beşiktaşlılık ve anarşi gözü ile bakarım..Belki kulvarlar farklı olabilir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |