![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | tek şanssızlığı kötü hocalarla çalışması..bu adamda bu para varken şöle iyi bi hocayla anlaşsa tozunu atarız ligin de avrupanında
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bence ertuğrulu savunuosanız başkanı 2 kat savunmanız lazım ertuğrulu getiren adam bu başkan deil mi ![]() ![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Abi sen ciddimisin yaa gerçekten.Nasıl iyi hocalarla çalışmadı.Yaa koskoca del bosqueyi getirdi türkiyeye yapma Allahaşkına.Adamın almadığı kupa yoktu nerdeyse.Başkan onu getirdi ve sonuna kadar arkasındayız dedi tam takımı toparlamaya başlamışkende kapıya koydu del bosqueyi...Tiganayı beğenmesemde tanınmış bir hocaydı.Ve bayağı bir parada almıştı demirörenden...Bu takıma morinhoyu getirsende bu kadroylan bundan iyisini yapamaz diyorum hatta daha kötüsünü yapar bence.Çünkü böyle küçük oyuncuları oynatmaya alışık değil adam...Valla seni bi türl anlayamadım ben.Hem Anti ertuğlulcusun hemde forza demirörensin.Gerçekten ilginç valla... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 100 cü yılımızda bu kadar borç yoktu. ozamanlar başımızda bunugibiside yoktu demiröeren bizi boş batağına sürükledi kim tekrar indirecek bu kulubun parasını demirören gitti diyelim adam aldı kulüpten 40 milyon doları şuanki borçlarımızla birlikte 70 milyon doları geçer büyük bir ihtimal Yeni gelen adamda borç çok para yok diye futbolcu almaz Gelecekte işimiz çok zor DEMİRÖREN yaktı bizi.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |