![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
sen benim deginmek istedigim konuyu pek anlamadin galiba....sadece sampiyonlar ligindeki performansi degerlendiriyorsun. ve örnek olarak biz de porto yu yenseydik tur atliyacaktik diyorsun. benim yazimda sadece sampiyonlar ligi basarisi mi var fb nin? baska kiyaslama yok mu? sen besiktas in oynadigi oyundan zevk aliyormusun? i.üzülmez ve ali tandogan gibi adamlarin besiktas da oynama kapasitesinde oldugunu düsünüyormusun? göbekde cisse nin yaninda oyniyacak tek alternatif (s.kurtulus) sakat ken koray in satilmasini dogru buluyormusun? kaset den futbolcu transfer etmesini dogru buluyormusun? yabanci tranferlerinde yüzde elli isabet oranini ve bu sayede kaybedilen milyonlara acimiyormusun? besiktas in borcunun 50 milyon euro ya ulasdigini hosgörü ile karsiliyormusun? del bosque ye olan borcu ertelemek icin yapilan mahkemeler ve bu sayede adam in alacaginin 3-4 milyon dan 10 milyona yükselmesini dogu hamle olarak görüyormusun? uefa tarafindan sampiyonlar ligi gelirlerine el koyulmasi kötü birsey degil mi? daha bunun gibi yüz tane hata sayabilirim. ve bunlarin acik acik söylenmesi gerekiyor. biz hep destek tam destek filan diyoruz. tamam tabi ki destek olacagiz. ertugrul hocanin kalmasindan yanayim. uzun vadeli bize cok sey katacak. ama maalesef onun da son zamanda cok hatalari oluyor. oyuna göre oyuncu secmeyi ve macin gidishatina göre oyuncu degisikligi yapmasini daha bilmiyor yeterince bence. ama yinede iyi bir hoca oldugunu düsünüyorum. yildirim demirören in de iyi niyetinden süphem yok. ama beceremiyor iste bu isi. benim üzüntüm koskoca camia dan ona dogru dürüst bir aday cikmayisi.
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
ben onlarin hepsini tabiki goruyorumda guzel kardesim sen benim demek istedigimi anlayamiyorsun herhalde tek tek bakildigi zaman butun oyuncularinin karsiligi var besiktasta fenerbahcenin ama adamlar takim oldu 3 4 senedir iskelet kadrolari ayni bizde ne oldu simdiye kadar soruyorum sana istikrari yakalayip siportif basarilarin gelmesine bakar para dediginiz sey adamlar en ucuz bletini 800 ytl ye satiyor taraftarida aliyor bizim taraftar 300 ytl vermiyor veremiyor kombinesine hepsi istikrarsizliktan kaynaklaniyor her sene takim iskeleti degisiyor her sene hoca degisiyor bu sene su takim sampiyonluga bukadar yakinken taraftarimiz arkasinda duramiyorsa daha ne soruyorsunuz kendinize ne olacak halimiz diye halimizde birsey yok liderle aramizda 5 puan var evimizde 2 derbi var kazanirsak sampiyonlugun en buyuk adayi degil resmen sampiyonuz ama taraftar ne yapiyor ne olacak halimiz iyi sorun durun kardesim birbirinize madem halinizi ayrica klubun muhasebeciligini yapmaktanda vazgecin | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Elbette herkes fikrini söyleyecek ki yukarda esasen geniş biçimde fikirlerini paylaşan arkadaşlarım aslında hemen hemen aynı şeyleri söylüyorlar ama dolaylı yoldan olduğu için faklıymış gibi görünüyor. Ben esasen şu noktaya değinmek istiyorum. Yahu Liverpoolu kartal yuvasında eze eze yenen, yine Marsilyayı paçavraya çeviren, Portoya şanssız bir golle yenilen ve son maçta yani Portoda kendi göbeğini kendi kesip te gruptan çıkabilecek bir takım iken nasıl oluyor da 8-0 skoruna takılıp avrupada başarısız olduk denilebiliniyor. Anlayamıyorum. Sevilla hiç oynayamadı ve duran iki toptan 2 gol buldu ezikler maç sonunda atılan konfetileri gördünüz mü ![]() ![]() Neyse bugün içimden ne geliyorsa yazmak ve sizlerle paylaşmak istedim. Avrupada rekorlar kıran ezikler azıcık geseden feyz alsınlar en azından bizim gibi creative tezahürat yapabilsinler... Ne mutlu BEŞİKTAŞ taraftarıyım diyebilene.....
__________________ Yatsam kalksam sabah olsa, disarida yagmur yagmis uzerine gunes acmis ve gokkusagi cikmis olsa... Ve Allahim sana yalvariyorum artik GOKKUSAKLARI DA SIYAH - BEYAZ olsa ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |