![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | holosko altıpasa iyi toplar çıkarabiliyor farketmez bence..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
KaFKaS_KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu adam oynar her yerde bence iyi bı transfer oldu kım nederse desin | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ya sag kanat kalmadi kardesim zaten serdar kurtulu ve ozkan olsan besiktas 4 3 3 oynayacak ama bir turlu duzelemediki sunnar biri varsa biri sakatlaniyor biri varsa biri sakatlaniyor nebicim is anlamadim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Duyduguma göre Hocamız s.özkanı cimbom maçına hazırlıyormuş. gs maçında nobranin arkasında holoskoyu oynatıcak özkanın ve tellonun ortalarıyla nobreyi beslicez ve holoskoda nobrenin bi adım gerisinde oynayacak hızlı ve fizik gücü iyi oldugundan dolayı delgado (ileri hızlı çıkarken yaptıgı hatalr) az hata yaparak oynayacak sanırım hocamızın eykafasında bu var rize maçında çizge çekebilir ama gs maçı icin erturul hocamızın kafasında bu düşünce olsa gerek.öne geçersek boboyu oyuna sürebilir bobo topu iyi saklıyor topun ilerde kalması açısından.
__________________ ![]() Bilde gerisi mühim deil sevgim sana özel ve saftır! 19_bjk_03 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/54220-holosko-cizgiye/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 26-02-2008 11:49 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |