![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() |
Gençlerbirliği sınavından sonra Matias Delgado öz eleştiri yaptı: 'İyi futbol oynamıyoruz, daha başarılı olmalıyız.' 10.3.2008 ‘Kötü oynuyoruz’ Galatasaray derbisinde futboluyla çok iyi bir görüntü çizen ve galibiyetin mimarları arasında yer alan Matias Delgado, Gençlerbirliği önünde bekleneni verememişti. Vasat bir oyun oynamasına karşın bir şutu direkten dönen Arjantinli futbolcu, “Eleştirilere hak veriyorum. İyi futbol oynamıyoruz. Yeteneğimiz ve kapasitemiz var, bu işi yapmamız gerekiyor. Her maçı kötü oynayarak kazanamayız” diye konuştu. ‘Yardım ediyorum’ Saha zemini konusunda da açıklamalarda bulunan Matias Delgado sözlerini şöyle tamamladı: Zemin bizi etkiledi. Ancak rakibimiz de aynı sahada oynadı. Cisse’nin yokluğunda orta alana biraz daha yardım ediyorum, geride kalmamın nedeni bu... Defansa da yardım etmeye çalışıyorum. Hepimiz elimizden geleni yapıyoruz. Oyun şeklimiz ister istemez değişti. Cisse geri dönünce, daha farklı bir oyun şekliyle mücadele edeceğiz. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/55654-elestiriler-cok-hakli/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 10-03-2008 13:21 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |