![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya sıke falan onlar neyse de ali tandogan felaketi nolcak bu iyice kotu oynamaya basladi!!! | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | neydi o son dakikada atamadığı pas birde anlamıyorum her pozisyonda ona geliyor.Ertuğrul hocanın bugün en büyük 2 hatası ali yi oynatmak ve serdar özkan çıktığında ibrahim kaş ın girmesi.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() | Bu maçta iyi bir oyun beklemek gerçekten hayalperestlikten başka birşey değil...Böyle bir sahada top mop oynanılmaz.Bir tane atacaksın yatacaksın skorun üstüne.Ama olmadı ilk golü adamlar attı.İlerleyen dakikalarda beraberliği yakalamamızda sevindiriciydi bence...Gruptan çıkmayıda zora soktuğumuzu sanmıyorum ayrıca.Ankaraspor hayatında 6 golmü atmış ki diskiye gidip atsınlar... | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ewet ya aliyi neden oynayıyor bu ya çok kötu oynuyor onun oynadıgı yerde holosko oynasa daha ii ya bakıyorum tandogana adam 2 maçtır en az 3 gol posizyonuna giriyor ama aatamıyor holosko olsa kesın atar cunku genıs alan yakalanıyor o zaman | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |