![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ahmet çakar a dün programında öyle acıdım ki adam şaka olaraktan bikini giyerim demiş altına basa basa ŞAKA demiş programda da bantı verdiler zaten apaçık belli ne dediği şimdi : febeliler ( ezikler ) : siz 100 yılda birkere çeyrek finale çıkmışsınız ona sevinsenize be ezikler .bir daha da görebileceğinizi sanmıyorum fakat bikiniyi çok seviyor olmalısınız ki ŞAKA olarak söylenen şeyi CİDDİ ye aldınız ŞANLI BEŞİKTAŞLILAR : ezikleri geçtik onlar ezik adı üstünde . ! arkadaşlar bu forumda veya dışardaki gözlemlerime dayanarak konuşuyorum sallamıyorum sizi ne ilgilendirir bu konu anlamadım doğrusu herkez tutturmuş BEŞİKTAŞLILAR ahmet çakar bikini giysin hani diyoruz ya hep beste hırsızları febe için bizim yaptığımız nedir . febelilerin yolundan gidiyorsunuz bu sloganı söyleyerek . bence yeter artık bu olay kapanmalı adamın ailesine yazık . bari siz yapmayın .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/55771-bu-adami-rencide-etmeyin-artik-yeter/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 11-03-2008 13:55 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |