![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben takmıyorum bunları fb gs kupa maçlarından önce de basına göre favoriydi iki maçta da fark atacaktı ne oldu??? bu yazıların suçlusu hep yönetim masaya yumruğunu vuramayan bir başkan saçma sapan açıklamalarla bizi küçük düşüren yöneticler... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Kaç gündür haber sitelerinde sabit çıkan haber artık beni bezdirdi... Neymiş efendim febe-chelsea maçının biletleri tükenmiş, karaborsaya düşmüş, ezikler biletlere hücum etmiş, biletler karaborsaya düşmüş... Fakata nedense hiçbirinde bizim taraftarımızın derbiye olan ilgisinden bahsedilmiyor... Amaç ne ezikler takımlarını yalnız bırakmıyor ve sahip çıkıyor izlenimi vermek... Ama Cumartesi günü yeri göğü inletince, onların tıkalı olan kulaklarının zarı patlayınca, hepsi birer desibel manyağı olunca iş işten geçmiş olacak.... İ.ne basın bunuda yazın!!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bahsediliyor hatta derbi şova hazırlanıyor başlığı var bence biraz kontrol et fakat şöyle bir durum var sallamasyon haber çok yapıyolar ve bizim aleyhimize çok yazıyolar. her zaman dediğim gibi ezik medya . ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hakikaten biz söylemekten bıktık bu basın üstümüze gelmekten saçma sapan haberler yapmaktan bıkmadı yeter artık ya tamam yeter !!!istemiyoruz ne iyi ne kötü yorumunuzu kendinize saklayın o yalaka övgü sözlerinizi eziklere söyleyin sizden istediğimiz şey iyi yorum değil şu çenelerinizi kapamanız !beşiktaşımın adını o eziklerden başka laf bilmeyen yalaka ağzınıza almayın yeter!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
ARTIK GERÇEKTEN DAYANAMIYORUM BU KADAR YANLI MEDYA OLMAZ ARKADAŞLAR YETER ARRTIK YA HERKEZ BİZE DÜŞMAN BUGÜNKÜ GAZETELERDE EZİKLERİN MARACANAYA BİLE SIĞMAYACAĞINDAN SÖZ EDİYOLAR BU KADARDA OLMAZ ARTIK BİZ MAÇIMIZI KAZANIYORUZ YOK EFENDİM BÖLE YOK ŞÖLE OLDU NEDİR BU YA SİZE GEREKEN EN İYİ CEVABI BEŞİKTAŞ TARAFTARI VERECEKTİR BUGÜNDEN SONRA SPOR GAZETESİ ALMIYORUM VE ALMAMANIZIDA İSTİYORUM UMARIM BU KONUDA DUYARLI BEŞİKTAŞ TARAFTARI TEPKİSİZ KALMAZ. EVETMİ HAYIRMI BİRDE BU GAZETELERİN TELEFON NUMARASINI BİLEN VARMI | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | alsak ne almasak ne internetten yinede takip edilecek çaresi yok.biz gazete almayınca onlar yazdıkları yanlı haberlerden vazmı geçecek.erman toroğlu denen az muhterem insan demeye bin şahit isteyen yaratık da beşiktaş aleyhine konuşuyor o zaman ligtv de izlememiz gerekiyor başka bir çare bulunmalı bence | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Fotomacı 3 yıldır almıyorum ama fanatikte cok fazla taraf yok
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşım foruma koyulan konular bile fotomaçtan koyuluyor sonra yalan medya diyoruz yalan tabii fotomaçın sitesinden konu koyuyorsunuz buraya gidin karakartal.com yada forza yada bjk.com .tr en kötüsü sporx ama fotomaçın sitesinden buraya konu koymayalım sonra ezik medya dedirtiyorsunuz bize
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() Konu VeysTube tarafından (27-03-2008 Saat 20:59 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/56445-tarafli-medyayi-protesto-medyayi-elestiren-butun/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 17-03-2008 13:33 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |