![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #93 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Gerek yok elaleme maskara olmayalım..Eşeğe altın semer vursan eşek aynı eşektir ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #94 | ||
tek aşk beşiktaşk ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | aslında pankart böyle olmalı(şampiyonlar ligindeki gururumuz chelsea ya başarılar dileriz)iyice ezilsinler.fener lafını duyunca asabım bozuluyor
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #96 | ||
köyün akıllısı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yahu bu tür fikirler sadece bizim ülkemizde geçerli.avrupa liglerinde oynadığı rakibin avrupa kupasındaki maçı için başarılar dileyen pankart görmedim.
__________________ halkın takımı BEŞİKTAŞ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #97 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
zaten o cumhuriyet lafını söylediklerine pişman oldular baskılar falan onları bunalttılar ben duymuyorum artık bir febelinin febe cumhuriyeti demesini ve ayrıca verilen şehitlerden sonra hayali kurdukları devlet yıkıldı konuuyu açma sebebim burdan derbi maçına gidecekleri fenere olan kızgınlığını ve kinini azaltmak yoksa bende istemem çıksınlar o pankartla zaten çıkarlarsa olaylar o zaman başlar .çarşı böyle bir işi istemez sizin görüşlerinizi aldım sadece %89 hayır %11 evet oldu ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/56569-besiktasimizin-fenerbahceye-sampiyonlar-liginde-basarilar-pankarti/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 18-03-2008 13:41 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |