![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | son haftalarda eski Gökhan'ı mumla arar olduk.Derbide bu açığını kapatmanı diliyorum.Şampiyonluk sizin elinizde.Nasılsa gol atarız önemli olan sizin avantajımızı koruyabilmenizdir.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben gökhan zan in son haftalardaki performansini cok begeniyorum acikcasi. elestirilere katilmiyorum. bütün kritik hamleler ondan geliyor. hep degisen partnerlerin aciklarini o kapatiyor. ibb macinda ilk golde de hatali zan degildi. gordon ofsayti kaldirmasa gol olmazdi. ikinci golde pozisyon hatasi var ama bir defansin o kadar üstüne gidilirse mutlaka bir yerde hata yapabilir.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Son hafta hariç ben Gökhanın her maçına bayılıyorum zamanında hamleler yapğıyor duracağı yeri biliyor ama son maçta çok isteksiz böle ne bileyim sanki zorla oynuyormuş gibiydi umarım fener maçında eski gökhan geri döner
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gökhan iyice bitti bu sene bir şey beklememek lazım.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | omuz bi kere çıkarsa sonra engelleyemessin yani yalama olur devamlı çıkar bununkide öle oluyo işte onun yapabileceği bişey yok artık allah hiç bi futbolcuya vermesin böyle bi arıza çok kötü.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57270-gokhan-zan-milli-takimdan-cikarildi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 25-03-2008 03:56 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |