![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Guest
|
Bu hafta herkes bizi yerden yere vurdu, herkesin moralini cokerttiler..Helal olsun medya buakdar belli ettiler bizim sampiyon olmamizi istemediklerini... bugune kadar sayisiz mac kurtaran boboyu olsun o maclarda takimin basinda olan ertugrul saglami yerden yere vurdular... yada 7 hafta sonra olurda sevas macinda yada bursa macinda tek farkla yenersek ve bu golu bobo atarsa ve bu gol bize SAMPIYONLUGU getirirse ne yazicak bu medya??? hepsi cikip tek tek ozurmu dilicekler ertugrul saglamdan olsun bobodan olsun...ya SIZLER BESIKTASLIYIM diyipde bu kotu gununde BJK nin yaninda olmayan forumu paylastigim arkadaslarim..ya sizler?? sizler ne diceksiniz?? boboyu kotuluyenler bu takim onun goluyle sampiyon olursa sizler ne diyceksiniz???? uyanin millet uyanin bu medya bunu yapmaya calisiyor bizi bir birimize dusurmeye uyanin artik...gecen hafta sonu ne oldu IBB ye kayip ettik, formami giydim evden oyle ciktim kimsede agzini acip bir laf atamadi atanada BEN BJK TARAFTARIYIM demem yeterliydi....bizler deilmiyiz IYI GUNDE KOTU GUNDE diye yemin eden, takima destek cikmaya soz veren??? neredesiniz simdi??? eger o maci alsaydik hepiniz positive yazardiniz ya simdi?? herkesi yerden yere vuruyosunuz...biz bu kadroyla bu boboyla bu ertugrul saglamla gelmedikmi buraya kadar??? BJK taraftariyim diyen elestirmesin su takimi artik..YAZMASIN BU FORUM a...yeterbe milletin moralini iki kurusluk etttiniz...UYANIN ARTIK UYANINDA SU TAKIMIN ARKASINDA DURUN...LIG BITMEDI... | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Medyanın yazdıkları değilde beni bu forumda Bobo'ya yapılan hakaretler çok üzdü... Adama Allah belanı versin, satılmış, şerfsiz diye hakaret edildi... Bunları haketti mi tabii ki hayır... Medya ne derse desin bu takım şampiyon olacak! Bu forumda Bobo'ya hakeret edenler de Bobo'nun attığı ve kazandırdığı maçlarla sevinecekler! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kim ne derse desin Bobo'yu hala beğenmemekteyim .. futbol ahlakı yok bir kere ! istediği kadar iyi futbolcu olsun , ki o kadar iyi bi futbolcu olduğunu da düşünmüyorum ! Ama tabi ki kimsenin ona Ben Wade arkadaşımızın belirttiği gibi hakaretler etmemesi gerek ! Bu kadarı da seviyesizliğe giriyor .. biz böyle bir taraftar değiliz ! ve zamanında Cordoba'ya da satılık demedi mi taraftarlarımız ? Ona da yazık edilmedi mi ? Hala Türkiye'ye ondan iyi kaleci gelmemiştir , bunu savunuyorum ! Hep yazık ediyoruz ..
__________________ Beşiktaş'ım...hayat sensin!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı:
BObobobobobobobobobobobobobobobobobobobobo
__________________ Rodrigo TELLO gitmesin.... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | hakem medya elele hep beraber Beşiktaşın üzerine geliyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu şimdiki sorun deilki yıllardır böyle..ve böylede devam edecek gibi..bi yerde pimi çekiyolar hep...
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar imkanı olanlara tavsiyemiz işe başlamadan evden dışarı çıkmadın okula gitmeden mail veya faks gönderin biz böle yapıyoruz . kişesel servetini,kariyerini , toplumdaki sosyal statüsünü beşiktaş sayesinde kazanmış beşiktaşla spor camiasında yer edinmiş bu adamlara hergün hiç bıkmadan 5 tane mail gönderiyorum sabah şerifleriniz hayırlı olmasın emeksiz alınteri olmadan laf salatasıyla bedavadan kazanc sağladınız için denk geldi sadece 5 dakika tv de dinlediğim(biz medyayı takip etmiyoruz) bu haftaki saçmalayan febe gese yalakaları kendi patronlarına şirin gözükmek yaptıkları yorumlarda attıkları taklalardan bir tanesi medyada en sağlam bjk li yazarlardan biri olarak bilinen faik gürses ; gese öle yada böle kazanmasını biliyor iii de olsa kötü de oynasa kazanıyor bjk de bu yok istikrarsızlık hakim kaos ortamı var ..... dewamını izlemedim,7 puan geriden gelip liderliği aldık son 14 maçta 12 galibiyet hakemlerle kaybettiğimiz puanlar ortada şu anda sadece 2 puan geriyediyiz ........ adamın yorumunu bakın sadece bir örnek vermek için yazdım haşmet babaoğlu,atilla gökçe,basri baykoç.... biz medyayı takip etmiyoruz spor gazetecilerini okumayın gazetelerini almayın programları izlemeyin beşiktaşın adını kullanıp kazanç sağlayan bu leş kargalarını dinlemeyin beşiktaşımızı kullanmalarına izin vermeyin bırakın onlar kendi pisliklerinde boğulsun MEDYAYI TAKİP ETMEYİN, GAZETE ALMA ALDIRMA YORUMLARI DİNLEME DİNLETME ŞUNU UNUTMAYIN YENİ HOCAMIZ VE KADROMUZLA BURAYA KADAR GELDİK BİZLER TAKIMIMIZA İNANIYORUZ İNANIN İNANIN ÇOCUKLAR GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ GÜNEŞLİ GÜNLER İNÖNÜDE FENERİDE DEVİRECEĞİZ ŞAMPİYONLUK TÜRKÜLERİ SÖYLEYECEĞİZ
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57273-yeter-artik-herkes-okusun/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 25-03-2008 17:21 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |