![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | klupler profosyonelce yonetilmeli bu ayri bir konu ama bir sporcu once amac edindigi yola ihanet etmemeli para alamiyorum diye gs macinda atilan gole sevinmedim ne demek kardesim ne bicim sporcusunuz kaldiki senelik aldigin para 1.750 bin euro primlerinle beraber 2 milyon euroyu buluyor 4 ay para alamadin diye acliktan surundunmu cok ayip rico takim arkadaslarina resmen ihanet ediyorsun bu roportajlari vererek yaziklar olsun senin icin ricardinho oley oley oley diye bagiran dilimede kiziyorum ben verin sunun parasini gitsin rezil herif
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | beyler atıp tutacagınıza mantıklı olun adam kimsenin kafasına silah dayamadı bana 1750 para vereceksiniz die mukaveleyi yoneticilerle yaptı madem ole yiyemicegin salatalıgı agzına almıcaksın aldıysan yiyeceksin 4 aylık alacagı 600 bin € civarında evt riconun bu paraya ihtiyacı yoktur ama adam belki bu paraya ev aldı su an belki parayı odeyemio karsı tarafa karsı mahcup olmus olabilir buda ona koymustur bunlar tabi varsayım siz bide olaya sole bakın eger portekizin porto takımına gitseydiniz size 4 aylık alacagınız verilmeseydi, aman cnm kalsın ben porto yu cok seviorum mu derdiniz bu klupte kimsenin parası kalmamıstır dien arkadaslar sa var galiba o zaman onlara del bosque, halilagic ve hatta giuniti desem ne diecekler merak ediorum ertugrul, yonetimin bu kararına uyarak yonetimin kuklası oldugunu gostermistir benim icin adam gibi adam bu roportajında bir kere bile ne besiktas ne ertugrul saglam hakkında kotu bi soz soylemeyen ricardinho pasa dır
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söz savunmanın ![]() Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Brezilyalı futbolcu Ricardinho, 4 aydır parasını alamadığı, alacağı olmadığına dair bir belgeyi imzalamadığı için de kadro dışı bırakıldığı iddiasında bulundu. 26.3.2008 'İmza atmadım böyle oldu' Beşiktaş’ta, "İsteksizliği, takım ruhuna zarar veren disiplinsiz davranışları, teknik heyete saygı göstermemesi ve söylemleriyle takım arkadaşlarının performansını olumsuz etkilediği" gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Brezilyalı futbolcu Ricardinho, 4 aydır parasını alamadığı, alacağı olmadığına dair bir belgeyi imzalamadığı için de kadro dışı bırakıldığı iddiasında bulundu. Ricardinho, Lig TV’de katıldığı bir programda, konuyla ilgili sorular üzerine, takımda herkese ödeme yapıldığını, sadece kendisine bir ödeme yapılmadığını kaydederek, "Bir hafta önce avukatım kulübe bir yazı yolladı. 4 aydır bana ödeme yapılmadı. Kulüpten, ödemelerimin yapıldığına dair bir belgeye imza atmamı istediler. Ben de imzalamadım. Daha sonra maça gittim, ama öğrendim ki kadro dışı kalmışım. Sadece imzalamadığım bir kağıt yüzünden kadro dışı bırakıldım" dedi. 'Türkiye’yi seviyorum' Kulüpten uzaklaştırıldığını, Ümraniye’deki tesislere sokulmayacağını, kulüple ilişkisinin kesileceğini, ancak antrenmanlarını başka bir yerde yapabileceğini, verilen yazılı bir belgeyle öğrendiğini ifade eden Brezilyalı futbolcu, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’la ise hiçbir sorununun olmadığını söyledi. Sözleşmesine göre, 2 ay para alamadığı takdirde serbest kalma hakkı bulunduğunu hatırlatan Ricardinho, "Gitmek isteseydim, 2 ay sonra giderdim. Gitmediğim için mi bana inanmıyorlar. Gitmediğime göre ben Türkiye’yi seviyorum. Buraya adapte oldum. Kontratım bitene kadar bekleyeceğim. Burada kalmak istiyorum. Ben bir şey yapmadım" diye konuştu. Para yoksa sevinç yok Takımın attığı gollerde sevinmediği şeklindeki eleştirilen hatırlatıldığında, Ricardinho, "Dört ay ödemeleriniz yapılmasa, sizin yüzünü güler mi. Ben başka bir ülkede yaşıyorum. Buraya ailemi getirdim. 4 ay ödeme yapılmayınca yüzüm gülemezdi. Sadece bana ödeme yapılmadı. Diğer futbolcuları bilemem. Onlara ödendiğini biliyorum, ama bana ödenmedi" şeklinde açıklamada bulundu. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() |
.. Ve kadrodışı bırakılan Ricardinho konuştu: 'Galatasaray derbisinde sevinmediğim söyleniyor... 4 aydır para almıyorum, neden sevineyim ki!' 27.3.2008 İmza atmayınca... Beşiktaş'ta kadrodışı bırakılan Ricardinho, suskunluğunu Lig TV’ye bozdu... Hakkında birçok söylenti çıkarılan Sambacı, 4 aydır alacaklarını tahsil edemediği için moralinin bozuk olduğunu belirtti. İşte Rico’nun sözleri: Kulüpten uzaklaştığımı tam olarak bilmiyorum. 1 hafta önce avukatım kulübe bir yazı yolladı. Ödemeler yine yapılmadı. Daha sonra kulüpten bana ödemelerimin yapıldığı hakkında bir belgeye imza atmamı istediler. Ben de imzalamadım ve kadrodışı bırakıldım.” ‘Herkese teşekkürler’ “Galatasaray maçında sevinmediğim söyleniyor. Siz 4 ay ödemelerinizi geç alsanız yüzünüz güler mi? Ben başka bir ülkede yaşıyorum. Ben ailemi getirdim. 4 ay ödeme yapılmadıktan sonra yüzüm gülemezdi. Ve sadece bana ödeme yapılmadı. Diğer futbolcuları bilemem. Onların sorunu... Ancak onlara ödendiğini biliyorum ama bana ödenmedi. Ben Beşiktaş taraftarına minnettarım. Brezilya’da da çok futbol oynadım ancak hiç böyle destek görmedim. Arkadaşlarıma da teşekkür ederim.” | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadasalar bazi yorumlari gercekten anliyamiyorum. neymis? besiktas icin degil para icin oynuyormus. adam tabi para icin oynuyor. dünyanin her yerinde profesyonel futbolcular ilk olarak parayi düsünür. adam besiktas in renklerini sevdigi icin gelmedi ki. maddi yönden en iyi imkanlari sundugumuz icin geldi. adam besiktas taraftari mi sevdigi icin oynasin? yok böyle birsey. siz hep rico ya tepki yapacaginiza bir de öbür tarafa baksaniza. futbolcularin sampiyonluga giderken böyle sorun cikmasini önlemek icin kontrat gereklerini yerine getirmesi gereken bir yönetim var ve bunu yapmiyorlar. ben gercekten o uefa ya gönderilen imza listesini görünce cok üzüldüm. artik ne duruma düstügümüzü düsünün. adamin parasini niye vermiyorlar? sen mukaveleye su günlerde ödeme yapacam demissen ve bunu yerine getiremiyorsan bu cok cok cok büyük bir hata. ödemeleri planlayamayan bir yönetim den ne beklenir? bu takimin giderleri gelirleri belli degil mi? bir lise talebesi bile bu verilere göre bir hesap yapabilir. ama bizim yönetim yapamiyor. artik öyle biktim ki bu adamlardan. gercekten nefret ediyorum. kaldiklari her gün besiktas a zarar. not: ricardinho disinda herkes parasini aliyor. bir tek ona ödeme yapilmiyor. insan in piskolojisi bozulur be. sirket de herkes maasini alsin sana para yok densin. ne yaparsin?
__________________ ![]() Konu inspekta tarafından (27-03-2008 Saat 08:37 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Haksızlık yapıldı ise bir tek sana yapılmadı.Orda canını dişine takarak oynayan diğer futbolcuların suçu ne?Öncelikle asıl görevinizi yapın.Koskoca Beşiktaş'ta kimin alacağı kalmış.bunlar hep hikaye oynayamadın mı çamur at izi kalsın.Senin karakterindeki bir oyuncuya yakıştıramadım.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | eğer bu gerçekten paşanın sözleriyse biran önce gönderilsin. yazık sen de BEŞİKTAŞ ta oynuyorsun. para için mi sevineceksin BEŞİKTAŞ için mi? | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57495-parami-alamadim-neden-sevineyim/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 27-03-2008 10:54 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |