![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | eğer bu gerçekten paşanın sözleriyse biran önce gönderilsin. yazık sen de BEŞİKTAŞ ta oynuyorsun. para için mi sevineceksin BEŞİKTAŞ için mi? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ricoya laf edecegimize yönetimde duralım biraz.. 4 aydır nası para vermezler.. del bosque sorunu varken bide bu çıktı başımıza..bu gidişle yabancı topcu alamıcaz
__________________ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bazı arkadaşlar çok ağır yorumlar yapmış Neticede ekmeğini bundan kazanıyor 4 ay uzun bir zaman sen çalışıyorsan 4 ay paranı alma bakalım tabiki hakkı sözleşmeyle geldi bu adam buraya babasının hayrına değil yönetimin suçunu bu adama yüklemek adeletsizlik olur sen taraftarsın ölene kadar ama o adam bugün Beşiktaşta yarın bilmem nerede Bizdeki BeşiktAŞKı her futbolcuda göremeyiz Hatırlayın fazla uzak değil Liverpol maçı öncesi çıkıp yönetim tüm maçlarımızı paf takımla oynayacaz dedi ne güzel motive oldu futbolcular herkesin ekmeği ayrı saygı duyalım lütfen hem oynatma hem para verme hemde suçla ne güzel | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ablacım adama ne kızıyorsun tabi para için oynayacak adamda bizdeki beşiktaş sevgisinin olmasını bekleyemezsin..ayrıca şu anda beşiktaşın ilk 11'inden para için değil de beşiktaş sevgisi için oynayan kaç futbolcu sayabilirsiniz ben 3 tane zor sayıyorum 4.yü bir türlü bulamıyorum bulursan bana haber ver abla | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadasalar bazi yorumlari gercekten anliyamiyorum. neymis? besiktas icin degil para icin oynuyormus. adam tabi para icin oynuyor. dünyanin her yerinde profesyonel futbolcular ilk olarak parayi düsünür. adam besiktas in renklerini sevdigi icin gelmedi ki. maddi yönden en iyi imkanlari sundugumuz icin geldi. adam besiktas taraftari mi sevdigi icin oynasin? yok böyle birsey. siz hep rico ya tepki yapacaginiza bir de öbür tarafa baksaniza. futbolcularin sampiyonluga giderken böyle sorun cikmasini önlemek icin kontrat gereklerini yerine getirmesi gereken bir yönetim var ve bunu yapmiyorlar. ben gercekten o uefa ya gönderilen imza listesini görünce cok üzüldüm. artik ne duruma düstügümüzü düsünün. adamin parasini niye vermiyorlar? sen mukaveleye su günlerde ödeme yapacam demissen ve bunu yerine getiremiyorsan bu cok cok cok büyük bir hata. ödemeleri planlayamayan bir yönetim den ne beklenir? bu takimin giderleri gelirleri belli degil mi? bir lise talebesi bile bu verilere göre bir hesap yapabilir. ama bizim yönetim yapamiyor. artik öyle biktim ki bu adamlardan. gercekten nefret ediyorum. kaldiklari her gün besiktas a zarar. not: ricardinho disinda herkes parasini aliyor. bir tek ona ödeme yapilmiyor. insan in piskolojisi bozulur be. sirket de herkes maasini alsin sana para yok densin. ne yaparsin?
__________________ ![]() Konu inspekta tarafından (27-03-2008 Saat 08:37 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Haksızlık yapıldı ise bir tek sana yapılmadı.Orda canını dişine takarak oynayan diğer futbolcuların suçu ne?Öncelikle asıl görevinizi yapın.Koskoca Beşiktaş'ta kimin alacağı kalmış.bunlar hep hikaye oynayamadın mı çamur at izi kalsın.Senin karakterindeki bir oyuncuya yakıştıramadım.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | paşa tahtan inyon farkındamısın .....
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | adamın çoluğu çocuğu war tamam parasını ödiceksin sonuçta bir aile besliyor bu konuda haklı..ama geldiği günden beri adam gibi oynadığı bir maç söylesin bize..madem para istiyor bu kulübü bu ülkeyi bu taraftarı sewiyor peki neden oynamıyorr???bunu cewaplamalı öncee
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57495-parami-alamadim-neden-sevineyim/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 27-03-2008 10:54 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |