![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kesinlikle ferilmemeli muhammedle çok güsel anlasıolar
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
öyle şeymi olur genç yeteneklere sahip çıkmak lazım .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
ALT YAPIDAKİ OYUNCULARIMIZIN HEPSİ İÇİN GEÇERLİDİR.... PARA İÇİN BU ÇOCUKLARI SATMAK GELECEĞİ SATMAKTIR,SATTIĞINIZ OYUNCUYU 20 MİLYON DOLARA GERİ ALMAK KOYA BİLİR!! DİKKAT!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | evet yukarıda satılsın dedim ve fikrimin arkasındayım ama...ben altyapıdaki çocuklara güveniyorum hepsi yetenekli çocuklar a takıma kazandırılmalarını da isterim sadece bunun olacağını sanmıyorum çünkü yönetimin bu konuda bir çalışması yok...a takıma kazandırmak demek ilk 11de forma şansı vermek demek değildir o gençleri a takımda oynamaya kafa olarak hazırlamak gerekir o baskıyı kaldırmaları şımarmamalrı için yönetiminin özel çabası şarttır... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 2.olarak ajax bir genç yetenek fabrikasıdır ama bunun bir nedeni var...14yaşından büyük gelecek vaad eden her oyucunun kendine özel bir çalıştırıcısı vardır bu insanlar oyuncuları sadece futbola değil hayata da hazırlarlar nerde nasıl davranacakları nasıl demeç verecekleri bu genç yeteneklere öğretilir ve bu çalıştırıcılr çocukların yanında 365 gün hazır beklerler işte beşiktaş bunu yapamadığı için alt yapıdan yıldız çıkaramaz...batuhan,aydın,ibrahim kaş bir kaç iyi maç çıkarsınlar cepleri biraz para görsün bsında biraz yer alsınlar şımarmamaları zaten mümkün değil bunda da çocukları hiç suçu yok kim olsa şımarır | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence kesinlikle satılmamalı.! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |