|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
29-03-2008, 11:36 | #1 | ||
hüngürella Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 24 |
Unutmayın beyler ve bayanlar Bugun Bu tarih kokan her köşesinde her birinizin bir anısnın olduğu bu sttada son derbimizi oynayacağız.. Aşağıdaki fotoğrafı çektikten sonra ilk sıradaki koltuğa oturp batan güneşin kapalının içinde ne de anlam yüklü bir şekilde selama durduğunu gördüğümde iki damla göz yaşı döküldü gözümden... Yıkılacağı geldi aklıma duvarlarına o acımadan vuracak olan iş makinları geldi.... Bu stad kısa bir süre sonra yıkılacak ve yerine demirin, çeliğin hakim olduğu soğukuğuna alışık olmadığımız, garip ,modern ,büyük ve göz alıcı ,Endüstriyel açıdan avantajlı bir stadımız olacak , bilmiyorum içine böyle martılar konacak mı, kapalısına böyle güneş vuracakmı ,inanın bilmiyorum... ama verilen mücadeler , yaşanan onca anılar, göz yaşları , kavgalar, pınarbaşılar, 3lüler nice uçup giden abiler ,kardeşler ,hepsinin bir izinin ,bir anısının olduğu bu stad yıkılacak .... İşte böyle bir hissiyatla bizde yarın son derbisine çıkacağız İNÖNÜ nün tribünlerine..... Yazıyı çok fazla uzatıp kimseyi sıkmak istemem ama o sttadda, o kapalı da sesiyle dünyayı titreten , Yeni açığının rüzgarını ensesine yiyen , Eski açıkta yağmurla birlikte gürleyen herkez, ufacıkda olsa bir anısı olan herkezin içinde ,benim burda saatlerce yazacağım ve bitmeyecek olduğum , yazımın cümleleri satırları belirecektir yüreklerinde... Bu yüzden bugün İnönüde olacak arkdaşlardan bir isteğim olacak İNÖNÜ ye son bir teşekkür niteliğinde son derbisinde ona unutulmayacak bir veda edelim ............................................ Susmak haram bize, gırtlaklarımız patlayacak ,seslerimiz kısılacak, avuçlarımız yanacak, o pankartta olduğu gibi sahada ki Kartalar ve tribündekiler ASLA PES ETMEYECEKLER......... Saygılarımla Cihan Kaya alıntı. Bugün stadda olacak arkadaşlar tadını çıkarın... | ||
|
29-03-2008, 11:44 | #2 | ||
Since 1903 Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 | ya keşke ben de orda olsaydımmm süper olacak bu gün
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... | ||
29-03-2008, 11:49 | #3 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 41 | Tarihi bir gün daha.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
29-03-2008, 11:58 | #4 | ||
Adanalı Melike Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 | acayip güzel bi yazı olmuşş çok beğendimm .inş. dilediğimiz sonucu da alırızz hadi beşiktaşım benimmm
__________________ | ||
29-03-2008, 12:04 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | Bazı şeyleri kaybetmeden daha güzelleri gelmiyor. Stad anı olarak geçmiş olarak gerçekten bizim için çok önemli,ama bence verilen mücadelelerin esas karşılığını yeni stadda alacağız. Beşiktaş`ın tamamen kendine ait bir stadı olacak,alınan bu stad sayesinde daha iyisini,daha modernini ve Beşiktaş için daha çok gelir getireni yapılacak. Sonuçta her şey Beşiktaş için,zeminden kopmayacağız,Dolmabahçe`den kopmayacağız,sadece şekli değiştirilecek stadımızın hepsi bu.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
29-03-2008, 12:11 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | güzel yazı duygulnmamak elde değil.Gercekten cok anılarımız var orda
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57757-hey-sen-unutma-bugun-bu-stadda/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 29-03-2008 12:44 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |