![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Ah Ertuğlul hoca ah.Böylesine önemli bir maçta tarihi bir hataya imza attın.Bakiyi stoperden sola kaydırmak yenilgiye zemin hazırlamaktır resmen,kendi ipini çekmek demektir.Bunu nasıl yaptın hala inanamıyorum,i.üzülmezden memnun olmayabilirsin ama bakiyi oraya çekmek yapacağın,düşünebileceğin en son şey olmalıydı.İ.Üzülmezi çıkarıp,yerine Aydını soksaydın,ileride hiçbir şey yapmayan Telloyu geriye çekip Aydını onun önüne sürseydin inan çok daha farklı olurdu maç...Ama kesin kazanırdık diyemem,çünkü sahada 11 tane ruhsuz! futbolcu vardı.Belki sol bekte Baki değilde dünyanın sayılı sol kanatlarından biri Rise olsaydı bile dünkü maçı kaybedebilirdik...Çünkü yenilgiyi kabullenen,kazanmayı akıllarından bile geçirmeyen,onursuz-gurursuz 11 futbolcu vardı!..Bu maç için öncelikle futbolcular, sonra oyuncu değişiklikleriyle büyük hatalar yapan Ertuğlul hoca suçludur... | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kesin bu haberin devami vardir ve haberin devaminda da büyük ANtrenörümüz sunu da demistir!!!"Bu hafta yaptigimiz hatalari iyi gördük bir daha bu hatalari tekrarlamayacagiz"zira adam sezon basindan beri herhafta sonu yenildigi maclarda ayni seyleri söyledi ve buna yine de hicbir önlem alinamadi.. BESIKTAS-GS macindan sonra bazi IYI BESIKTASLI!!!! arkadaslar söyle söylemislerdi"Hani nerde Ertugrul a savuranlar simdi konussunlar da görelim" yani Kraldan daha cok Kralci olup ta bizim Besiktasliligimiz elestiren arkadaslari ben bugün Ertugrul u zor gününde de görmek isterdim.Keske Ertugrul basarili olsaydi da biz de yüzlerce kez özür dileseydik büyük bir mutlulukla ama sezon basindan beri benim bütün maclarda yüregim pir pir atti en kötü maclarda bile maglubiyetten galibiyete son anlarda uzanmamizi SAGLAM arkadaslarimiz bir uyari olarak almadilar.GS maci disinda hicbir zor maci kazanamamizi arkadaslar yine uyari olarak almadilar.Biz bunlari söylerken adamlar hala bizim Besiktas liligizla ugrastilar ve gözü kapali Ertugrul d destek verip Yönetime savurdular. Sonuc olarak :yazik oldu bu senemizde hic güzel bir futbol izlemeden heba oldu. | ||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #4 | |||
| Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ozaman benden sana tavsıye gözlerini hiç açma ...
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | |||
| | |
| | #6 | |||
| Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
asıl senın gıbı kafalar olduktan sonra 10 sene şampıyonluk goremeyız merak etme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | |||
| | |
| | #7 | ||
| Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | adam gibi adam ertuğrul sağlam? bu söz artık söylenmesin bu mu adam taraftarın yüzüne baka baka hep aynı YALANLAR. ertuğrul sen biraz yürekli olsan ceketini alır gidersin giderken dandik transferlerin perde arkasını da anlatır yönetimi de kendinle birlikte götürürsün ama sen bir fenerlisin zaten fenerliler seni bizden çok seviyorlar yazıklar olsun sana defol git | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yonetim ertugrulun istedigini aldıgı icinmi suclu ??? en buyuk hata ertugrulda bence teknik direktor alınması gerek bu takıma ve gokhan zan,kas,serdar ozkan,uzulmez in satılması gerek
__________________ Allahın Kayserisi Agaghowa ya imza attırdı, biz ? | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | vay be yine kabak hocaya patladı helal olsun arkadaslar... ertugruldan önce tigana rıza hoca del bosque scala sorun bunlardamı yoksa yönetimdemi... seneye yine hoca alırız senemiz harab olur tekrar hocaya yükleniriz...sorunun yönetim oldugunu göremiyorsanız diyecek bi cümlem yok size...
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57817-ertugrul-saglam-uc-puan-kaybettik-ama/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 30-03-2008 01:28 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |