![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | besiktasli adamin sozu senettir de ondan.. Benim baskan hakkinda kisilik ve sahsiyet olarak suphem yok.. Herkesden daha cok besiktasli.. Ama iyi yonetici deil.. Baskan dediyse yapar...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #3 | |||
| Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
bak bakalım sözü senet olan başkanın ne sözler vermiş hangisini yapmış benim yazma gereği bile duymuyorum yazarken öfkem kabarıyor...Beşiktaş'lı adamın sözü senettir doğru ama bu adamların sözleri yalandır iyi insan olunmadan iyi Beşiktaş lı olunmaz demiş Şeref Bey'imiz.. | |||
| | |
| | #7 | ||
| Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tabi canım daha lig bitmedi biz bu ruhsuz futbolla haftaya da sivasa yeniiriz ama sizin için lig yine de bitmez matematiksel olarak şans devam edinceye kadar umutlanırsınız | ||
| | |
| | #8 | ||
| JusT.qR-YgT ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar insanı bi umut yaşatır bir de umut oldurur sizlere sadece bu sozu hatırlatıyorum !!!
__________________ Kaç Harften oluşuyoruz Kaçı sesli kaçı sessiz Kaç davranış sergiledik Kaçı yerli kaçı yersiz | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaslar inanın ya şampiyonluk uzak deil ki şampiyon olucaz inanın biraz....
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #10 | ||
| şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sen nerden biliosunki sezonu kapattığımızı
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57821-besiktas-sezonu-kapatti/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 30-03-2008 01:19 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |