Alıntı:
braveheart1903´isimli üyeden Alıntı
ertuğrul sağlamın ne kişiliğine nede adamlığına sanırım kimse bişey söyleyemez.ancak ben ertuğrul hocayı bu kadar dogma bu kadar körü körüne neden savunuyorsunuz anlamıyorum.tigana türkiyeyi avrupa zannetti halbuki kendisininde söylediği gibi türkiyede altyapı sıfır.tigana böyle bi yanılgıya düştü ve işte o yüzden bakiden stam g.güleçten henry yaratmaya çalıştı.ancak kimse tiganayı hafife almasın dünyaya bir çok yıldız kazandırmıştır kendisi(henry*trezeguet).ayrıca ricoya bi ara paşa diyende bizdik burağın tuncaydan iyi olduğunu savunanda g.güleçin çok iyi futbolcu geleceğin yıldızı ilan edende bizdik şimdi suç tigananın mı oldu.bi kere tiganayla ertuğrulun futbol başarısı olarak hiç bir farkı yoktur.tigana bizim defansın ne olduğunu bildiği için biraz daha defansif ve sıkıcı futbol oynatıyordu.ertuğrul hoca takıma belki ofansif olarak bişeyler katmış olabilir ancak elinde saatli bomba gibi bi defansın olduğunu hala öğrenemedi işte tigana bunu görmüştü o yüzden daha az gol yiyelim diye takımı defansif oynatıyordu.bilmem kaç maçtır gol yemeden maç bitiremiyoruz.ertuğrul sağlam göze hoş gelen futbol oynatıcam diye defansı çok boşluyor.ayrıca sezon başı gitti diattayı aldırdı ki yönetim şu anda juvede 11 oynayan legrotaglie ile anlaşmışken adama yavaş benim sistemime uymaz deyip geri çevirdi.celal kolot carlton cole ile anlaştıklarını söyledi benim forvete ihtiyacım yok dedi sonra sözünden döndü gitti higuaini aldırdı.yani anlıycağınız aslında ertuğrul hocanın da çok hatası var ve tiganadanda çok fazla bi futbol oynadığımızı da kimse söyleyemez... |
haklısın cok guzel bazı arkaslarımız gorsun okusun bu yazıyııı hıguen dıatta .gordon .bunları aldı hoca ne yaptı ıkısı gerı gıtttı bırı kulubeden cıkmıyorr