![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Dun gece fox tvde yayınlanan verkaç adlı programda bjk lı spor yazarı adnan aybaba gırdıgı ıdda sonucu fb formasını utana sıkıla yuzu kızara kızara gırdı cunku ortada bı soz vardı benım dıkkatımı ceken ve en cok dokunanda suydu programın sunucusu fb forması uzerındeyken soylemek ıstedıklerını sordu adnan aybabada dedıkı ne dıyım BENI BU DURUMA GETIRENLER UTANSIN !!! gercekten cok gusel bı kelıme kunlandı bızı bu duruma getırenler utansın arkdslar dıyıcek baska bısıy gelmıo ıcımden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | fox tv adı gibi tilkilik yaptı...rating uğruna adama formayı gecenin üçünde giydirdiler..biliyolarki ..li angutlar sabaha kadarda olsa onu o forma içinde görmek için izlerler programı..işin başka bi esprisi yok... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2 saat te bir forma giydi sinir oldum manyaq manyaq konuşuyolar ya saçma program izlemedim ben bu kadar
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | adnan aybaba senin aklına ben ne diyim emi ... neyine güveniyon şu takımında iddiaya giriyosun... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bi spor programinda yorumculuk yapan besiktaslinin boyle bir iddaaya girmesi abes birkere herseyden once oynanan oyunun futbol oldugunu bilmesi lazim muhtesemde oynasan kaybedebilirsin kisacasi salaklik yapmamak lazim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57901-adnan-aybaba-fenerbahce-formasi-giydii/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 31-03-2008 12:49 | |
Untitled document | This thread | Refback | 31-03-2008 12:49 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |