![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | örnektede dedim bilge bir zat bile olsan köpekten alabilecek bir dersin vardır.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kalite Farkı sadece futbol takımında değil klup olarak ta oldukça fazla.. Demirören, Aziz Yıldırımdan biraz ders al ya... Ulan hep eleştirdik febeş'i azizeyi ama kötü mötü bizim başkandan ve yönetimden de bu haliyle bile çok ilerlerdeler. Helal olsun sana Fenerbahçe.. Salt gerçekler bu kadar mı vurulur yüzümüze? 2 hafta liderliği külhanbeyliği sandık..Yazık çok yazık...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ne yönetimin nede ertuğrul hocanın beşiktaşı yönetmek için gerekli vizyona ve futbol bilgisine sahip olduklarını düşünmüyorum.ne sadece yönetim nede sadece ertuğrul hocanın gitmesi çözüm değildir.yapılacaksa kökten bir değişim yaşanması lazımdır.
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
rasim kara toschack scala lucesku delboske riza tigana ertugrul saglam suc hep bunlardamiydi yani size gore ayrica anadolu klubu gibi yonetiyor dediginiz ertugrul saglam bunlarin hepsinden daha fazla puan topladi
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Delbosqe Tigana Rıza Hatta Luce doğru hoca değilmiydiler,Beşiktaş bu yönetimle yönetilmez. Fenerbahçe örneği gerçekten güzel açıklanmış,elle kollada bir yerlere gelseler nasıl geldikleri ortadadır. Bakın hiç bir Federasyon başkanı ben bu takımlıyım diye o takıma kıyak yapmaz yada hiç bir hakem,biz öyle olamayalım sadece hakkımızı koruyalım oda yeter ama Fener hakkını korumasını çok iyi bildiği gibi aleyhine karar çıkartmıyor,bunu yapanda Aziz Yıldırım. Bunu yapmazsan ne oluyor işte böyle Beşiktaş gibi senelerdir haksızlığa uğrayıp,giden şampiyonlukarın arkasından bakıyorsun,çünkü sen yapmıyorsan başkaları yapıyorlar. Demirören ve yönetiminin bu gücü olmadığı aşikardır saha içinde Ertuğrul Sağlam bence yeterlidir,E.Sağlam bu takıma şampiyonluk yaşatacakken Yönetim zaafları nedeniyle 15 puanımız çalınmıştır,şimdi o puanlar olsaydı biz lider E.Sağlam da kraldı,yapılması gereken tek şey yönetimin bir an önce defolup gitmesidir,Beşiktaş için tek çıkar yol budur.
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne ders alacam ya Allah'ın eziklerinden. Doğrudur ama Demirören Azize'yi örnek alarak Paf takım olayını gerçekleştirmiştir. Yazıklar olsun | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57908-fenerbahceden-hic-mi-ders-almadiniz/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 31-03-2008 16:34 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |