![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Bu internete girdiğimde,Yıldırım Demirören için istifa topiclerinde neler yazılacağı merakıyla girdim internete. Dün düşünmüştüm Forza acaba bunu giriş kapağı yaparmı diye,Süleyman Seba ve Serdar Bilgili özellikle Seba taraftar yüzünden gönderilmişlerdi,çArşı hiç sabır etmedi Yıldırım Demirören`e sabrettiği kadar. Sivasspor maçında bi homurdama oldu,onuda yapan en fazla beş bin kişiydi,kalle bile alınmadı. Ondan sonra ise duruldu,susuldu,neden dedik takım şampiyonluğa gidiyor susmamız lazım çomak sokmuyalım cevaplarıyla karşılaştık. Şampiyonluk şansımız hemen hemen bitti,Y.D. ile de Şampiyonluk kovalayan bir Beşiktaş`ın oluşması çok zordurki,Bosqe tazminatı en hatırlanan tarafından klübü nasıl yönettiği ve değerlerini ayakalr altına aldığı kesindir. İşte oluşan bu tepki,seneye Y.D yi görmek istemeyen insanların fazla oluşu,hatta klübe telefonlar edilip mailler atıldığını gördüm ve bu iş artık tamam dedim. Birde ne göreyim '' BAKIM ÇALIŞAMALARI NEDENİ İLE KAPALIYIZ'' Bakım çalışması çokmu gerekliydi, neden bu topicler açıldıktan sonra böyle bi karar alındı. Çarşı`nın bu tavrını merak ederekten Forza`nın gereği varmıydı,insanaların içini döktüğü,bi platformada insanalrı susturmanın mantığı nedir. Y.D Ye verilen bu destek nedendir,bizim bilmediğimiz bir şeylermi var,YD başkan olduğu sürece Beşiktaş`ın geleceği çokmu parlak. Tam organizasyonların yapılması gerektiğini konuşmamız gereken günlerde,insanalrın kesin ve net tavrını koyup,klavye tuşlarından hırs çıkarttığı bu günlerde Forza neden kapalı. Bakım çalışması masalı bana hiçde inandırıcı gelmedi,zaten uzun süredir bakımdaydı ve yeni Dizaynı çok beğeni topladı. Diye bilirsinizki burası neyine yetmiyor,burdaki insanlara sonsuz saygım vardır,bu siteyle beraber hatta kapatılacağını duyduğum zaman imkansız bir olay olarak yada şakadır diyerekten aklıma bile getirmedim,topicede bunu yazdım. Ama takdir edersenizki ForzaBeşiktaş herkes tarafından daha çok bilinen,çArşı`nın resmi internet sitesi olarak devam eden,bütün rakip takım taraftarları ve medyanın takip ettiği,daha çok Beşiktaş`lının bildiği bir site. Böyle bir sitede yönetime tepki veriliyor,istifası bu sefer daha kararlı bir şekilde isteniyor,ancak Sivas maçında sadece homurdanmada kalan çArşı devam etmeyen çArşı,bu sefer sitesini kapatıyor. Tribünde de ağzımızımı kapatıcaklar merak ediyorum,bir Fener mağluniyeti bu denli karışıklığa sürüklermi bi camiayı,valla eskiden sürüklemezdi ama artık sürükleniyoruz.Buda ne kadar güvenin azaldığını gösteriyor. Seba`ya arkasını dönen sırt çeviren tribünler,ozaman çArşı önderliğinde bunu yapan tribünler,şimdi Demirören`nin istifasını istiyor ama lider ve önder grup çArşı sitesini kapatmış durumda. HAYIRLI OLSUN BE.!! Bu gün basında çıkan haberleri takip ettik,gazete aldığımı flan sanmayın Beşiktaş`lı gazete almaz,bizim Bjk Forumlarından gördüğüm kadarı ile E.Sağlam gidiyormuş. Başkan bu yeniginin hesaını E.Sağlam`a çıkarmış ve hesap sormuş! Gerçekten doğruysa diyorum,E.Sağlam bırakıyorsa ve Y.D hala kalıyorsa ben bırakıyorum arkadaş,taraftar olarak Beşiktaş`ı Y.D. Gidene kadar bırakıyorum. Çarşı tepkisiz kalıyorsa ben tepkiz kalmıyorum,5 senedir ne yaptın DEMİRÖREN!!! Bütçemize uygun adam lazım diyen sen değilmiydin DEMİRÖREN! Beşiktaş başkanı hiçmi futboldan anlamaz gider Diaata,Gordon,Higuain gibi saçma sapan transferlere para verir,hiçmi hocasını uyarmaz,ama doğru sen bütçene göre transfer yapıyorsun,sonrada gidip E.Sağalam`a bunları oynat diyorsun. 1- LUCESCU ( HİÇ DENEMEDİN BİLE ) 2- DELBOSQE ( DAHA İLK DEVRE GÖNDERDİN Bİ TON TAZMİNAT ÖDEDİN) 3- RIZA ÇALIMBAY ( BİRLİKTE GİDERİZ DEDİN 2010 A KADAR GÖREVDEİM DİYORSUN) 4- TİGANA ( ARKASINDAYIM DEDİN NE KADAR ARKASINDA OLDUĞUNU GÖRDÜK ) 5- E.SAĞLAM ( HERKESİN BİLDİĞİ GELECEĞİN HOCASINI YİNE GÖNDERMEK İSTİYORSUN) Bu kadar hoca harcandı bu kadar para harcandı değişen hiç bir şey yok,Beşiktaş`ın forması zaten ikinciliğe oynar bu ligde,5 senedir şampiyon yapamadan bu kadar transfer yaptıysanız başarısızsınız. SON OLARAK : BAŞKA SEVDALARA DA KAPALIYIZ İNADINA BEŞİKTAŞ ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ.!!! ÇARŞI SİTESİNİ KAPATSA BİLE BİZ BURDA SÖYLİYECEĞİMİZİ SÖYLERİZ!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |