|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
30-03-2008, 18:55 | #1 | ||
Bağdat Kartalı Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 |
buraya özellikle çarşı yazmamın sebebi beşiktaş tribünlerini yönlendirenlerin bu insanlar olmasıdır...bu beşiktaş tribünleri değil mi işler kötü gidince SÜLEYMAN GİTSİN AHMET DURSUN diye o yüce insana bağırıp küfür eden,bu tribünler değil mi bize 100.yıldaki ve SON şampiyonluğumuzu yaşatan sayın SERDAR BİLGİLİ'ye vip ve şeref trinbününden küfür edilirken susan(o küfürleri ben de duydum özellikle kızına inanılmaz ağır küfürler vardı) ve hatta destek veren,yeri geldiğinde takımı protesto etmek için 90 dakika tek kelime etmeyen sahaya sırtını dönen işler ters gidince takımı staddan çıkartmayan tesisleri basan bu taraftar değil mi??ne oldu bu adamlara öldüler de ben mi kaçırdım??? işler beş senedir kötü gidiyor yönetim aleyhine tek pankart açamıyoruz tribünlerde yönetim aleyhine bişey söylemek istesek taraftar görünümlü adamlar tarafından tehdit ediliyor her maç kavga ediyoruz...fenerbahçe maçında fenere küfür hakeme küfür fedarasyona küfür sahaya yabancı madde atanlar tekımı rezil eden futbolcu ve yönetime ses çıkarmıyorlar...Allahtan takımda baki var baki olmasa bu adamlar ne yapacak anlamıyorum beş senelik başarısızlığın 90 milyon doların sorumlusu sadece baki mi? serdar bilgili çarşı grubunu kapalıdan çıkarttığı ve yıldırım demirören yerlerini geri verdiği için çarşının diyet ödediği, yönetim sayesinde rant sağladığı,uzun zamandır gündemdeki yeni stadda da kapalıyı kapatıp çarşının burdan rant sağlamak için yönetime tepki göstermediği şeklinde bir sürü iddaa var bunları dile getirmesek de hepimiz biliyoruz ...ben inanmak istemiyorum para aşkının beşiktaş aşkının üstüne çıktığına ... EĞER BUNLAR DOĞRU DEĞİLSE BİRİ BANA ANLATABİLİR Mİ??ÇARŞI NEDEN YÖNETİMİ PROTESTO ETMEYE KARŞI??BEN ANLAYAMADIM BİLEN ANLATSIN LÜTFEN | ||
|
30-03-2008, 19:55 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | Arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum onların derdi Rant ben hiçbirinin kendi cebinden kombine kart alıp maç izlediğinede inanmıyorum yönetim tarafından kendilerine bedava bilet veridiğine inanıyorum. eğer Beşiktaş aşkı için olsaydı yönetim kapalıyı ellerinden aldığında küsmezlerdi hangi tribün olsursa olsun çıkar takımlarını desteklerlerdi, şimdide yeni satdda yer peşindeler yine kapalı alma derdindeler o yüzden de yönetime tepki vermezler | ||
30-03-2008, 20:58 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | SÖYLEYECEK BİRŞEY YOK.BİR FENER MAÇINDA ADAMLAR PANKART AÇMIŞTI.SAHİBİNDEN SATILIK ÇARŞI DİYE.AMA BİR GERÇEK VAR.DEMİRÖREN TARAFINDAN BESLENEN BU GURUP BJK AŞKI İÇİN DEĞİL SADECE MENFAATLERİ İÇİN BU STADA GELİYOR.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
30-03-2008, 21:20 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | ben artık çarşıya karşıyım beşiktaşaı sevseler beşiktaşı bu hale getirmesine 150 milyon $ borç yapmasını ne diyim zaten söylenenler beili para verildiği bedava binlerce bilet verildiği ve onların bu biletleri kara borsa halinde sattığı ancak allah bilir ne diyim beşiktaşı sevenler bunları yapmaz onlar parayı seviyor.
__________________ Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun Bu kainat bize hep gıpta ediyor isar Biz onbir arkadaşız lakin arkamız daha var Bu zevk alemi dar zannedip de aldanalım Vekar hak gibi sakin nezih ve saf olalım Fakat bu hal ile kuvvet gibi cesur olalım | ||
30-03-2008, 22:07 | #5 | ||
Banned Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 | Arkadaşlar Çarşıdan kastınız kapalı tribün ün orta kısmını işgal eden ayyaş ve madde bağımlılarından bahsediyorsanız çok haklısınız onlar sayın Başkan demiröreni Başkan yapanlardır ve Başkanın paralı elemanlarıdır. Bundan dolayı yönetim istifa diye bağıramazlar. Başta amigo ALEN olmak üzere bu durumdan sorumludurlar. | ||
30-03-2008, 22:11 | #6 | ||
Bağdat Kartalı Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 | anket kısmında çarşısız beşiktaş olur mu diye bir anket vardı ben de evet olur demiştim lafımı geri alıyorum çarşısız beşiktaş olmaz ama çarşı dediğim kapalıdaki birkaç yüz kişi değil çarşı ruhu olmazsa beşiktaş olmaz...hani o her yanlışlığa haksızlığa karşı olan hiçbir kimse ve güçten korkmadan çıkar beklemeden sadece beşiktaş sevgisi için her zaman doğruları söyleyen,dünya üzerindeki hiçbir maddi varlığı beşiktaş sevgisinin üzerinde tutmayan çarşı ruhundan bahsediyorum..maalesef bu ruh son birkaç senede çok darbe yedi...fener maçında başımız eğik gözümüz yaşlı ama stadda eski çarşı ruhu yok fenerlilere ve hakeme küfürden başka tepki yok asıl hakedene ses çıkarılmıyor...tribünde yanımda on yaşında bir çocuk oturuyordu maçtan sonra ağlamaya başladı çocuğa ağlama diyemedim çünkü sinirden ben de ağlıyordum ama stadda yönetime karşı çıt yoktu işte o an anladım beşiktaş tribünlerinde bişeylerin ters gittiğini Konu neilblack tarafından (30-03-2008 Saat 22:13 ) değiştirilmiştir.. | ||
30-03-2008, 22:15 | #7 | ||
alayına gider Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 | gercek taraftar rantcı carsıya karsı
__________________ Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
30-03-2008, 22:18 | #8 | ||
alayına gider Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 | yazdıklarına tamamen katılmakla beraber cokda eksik oldugunu dusunuyorum daha konusalcak cok sey var bence ama dedğiniz gibi biz 5-6 yıl oncesne kadr yenlsekte basımız hic bi zaman onde olmazdı cunku formalar terlerdi simdi bence bi cogunun cebleri parsı elleri terliyor bide bos bos oturmaktan ...pantlonları
__________________ Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
30-03-2008, 22:24 | #9 | ||
DiYaRıN KaRTaLı Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 | bunlar ilginç durumlar bişe diyemiyorum belkide doğrudur ama çarşı yönetimi protestoya karşı ise bende bir beşiktaşlı olarak çarşıya karşıyım parasını verelim bundan sonra febe maçlarını izlesinler bize takımı karşılıksız destekleyecek taraftar lazım.belki de bu grubun adı da pazar olur | ||
30-03-2008, 22:38 | #10 | ||
Optik bArikAtı Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 | yaaaaaaaaaaaaaa yeter yaaaaaaaaaaaaa çArşı adını kullanmayın yeter ya ne kadar popüler oldu oraya gelen herkez çArşı değil'dir.çArşı çArşı herkez çArşı olamaz yeterrrrrr! çArşı sinan engine karşı olandır bilmem anlatabildim mi!çArşı orada sosyal mesajları verendir çArşı hiç bir menfaat beklemez..Sizin dediğiniz kişiler çArşı maskesi altına girmiş insanlar çArşı yı düşürmeyin düşürmeyin bizim son kalemiz son barikatımızı yıkmaya çalışmalarına izin vermeyin oyunlara gelmeyin. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57853-carsi-yonetimi-protestoya-karsi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 30-03-2008 19:21 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |