![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sivasspor'a da yenilirsek,sezon sonunda yine takımı toplama kamplamalarına sokacaklar ve ellerine alacaklar neşteri.Haydi bakam yine transfer 10 tane adam.Sezon sonu haydi bir daha .... 105 yıllık tarihimizde ortalama 10 yılda bir şampiyonluk görüyoruz. Sonuçlar ne olursa olsun her zaman İSTİKRAR ŞARTTIR.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | basın coştu bir kere takımın hepsini yolladı,bobo serdar özkan delgado gökhan zan şimdi de cisse anlamıyorum ben bu haberleri bu birrrrr. ikincisi eğer haber doğruysa cissenin alternatifi zeki olabilir mi???? ayrıca beşiktaş tek ön libero oynayacaksa cisse lütfen gitsin hatta çift ön libero oynayacaksa da iyi bir alternatif bulunursa gitsin ön libero biraz sert olur rakibi faul yapa yapa döver kaval kemiğine tabanla girer gerekirse cisse çok yumuşak kalıyor ön libero için | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |