![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Mesajlar: 131
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() Tolunayida Kutluyorum Hellal olsun | |||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Mesajlar: 11.320
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | helal olsun
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 2.299
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | "Şampiyonluk tatlı bir yalan" Turkcell Süper Lig'de Kayserispor, Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olurken, Kayserispor çalıştırıcısı Tolunay Kafkas çok sinirliydi. Karşılaşmanın ardından Kafkas şu şekilde konuştu: "'Anadolu'dan şampiyon çıksın' hikayesi bırakılsın, bu sadece tatlı bir yalan. Sahada bir zavallı vardı, prestij maçına galibiyet için gelmiştik buna izin vermediler. Ben böyle bir aşağılık adam görmedim. Fenerbahçe'yi de kutluyorum. Üst düzey takımlarda, üst düzey mücadele eden insnalarız, kimin ne yapmaya çalıştığını anlayacak insanlarız. Yapılan bu haksızlık, söylediğim gibi hakemler arasında çok iyi insanlar var ben bu adamı bunların arasına sokmuyorum. Böyle bir maçın ardından hakem konuşulmamalıydı. Haksızlığı içime sindiremem."
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 51
Mesajlar: 116
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | İnanın ben insanlığımdan utandım spordan soğudum biz neyin mücadelesini yapıyoruz her şey önceden yazılmış kitabına uydurmak desen en alasını beceriyorlar deivid bile kendini tutamayıp panaltıya gülüyor yazıklar olsun yazıklar ama tek bir şey diyeceğim sistemin çarklarına allah'ınızdan bulun... | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Mesajlar: 1.703
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | adam gibi adam tolunay kafkas diorum başka bişi demiyorum.!
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Mesajlar: 4.620
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | emek hırsızı adi serefsiz bu kadarda ap acık takım kollanmaz adamlar bizim bariz el ile oynarlar penaltı vermezler nedense ezikler gol atamadıkca sıkıntıya giren bu hakem bir dokunmada ikili mücadele daha başlamadan penaltıyı teredüdsüzce çalıyor allah hepinizin belaını versin yaktınız kayserinin puanlarını
__________________ . | ||
| | |
| | #9 | ||
| DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Mesajlar: 2.047
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | yazıklar olsun beeeeeeeee | ||
| | |
| | #10 | ||
| jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 1.774
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Beşiktaşlı kardeşlerim Efsane Başkan Süleyman Seba , ' Şerefli İkincilik ' kavramını ortaya atmıştı. Bizim durumumuzdan bundan iyi tanımlanamazdı. Her Beşiktaşlı gibi bende 'Onursuzca alınan bir şampiyonluktansa , hakkımızla küme düşmeyi yeğlerim'... Sadede gelelim. Bu yıl , ne takımdan memnunuz , ne teknik direktörden , ne yönetimden , ne başkandan , ne menajerden... Tüm bunlara rağmen bu takım bu yıl yapılan hakem hataları olmasa liderdi , ama iyi ama kötü oynayarak. Hepsinden daha çok hakederek. Bu yıl kaybedilen şampiyonluğun biletini kulüp içerisinden birine kesmek ağırıma gidiyor. Haluk Ulusoy aleyhimize herşeyi yaparken , lehimize çalışıyor gibi gösterildi. Neden ? Emmi oğlu. Oysa görevdeyken aldığımız kupalar ve aldıkları kupalar herşeyi açıklamaya yetiyordu. Federasyonun başına kim geçti ? Hasan Doğan. Mösyö hangi takımlı ? Beşiktaşlı. Neden kimsenin sesi çıkmadı bu duruma? Bir düşünelim... Ne olacak şimdi ? Beşiktaş lehine hatalı karar çıksa başkan Beşiktaşlı yapıyor bir güzellik. Aleyhine hatalı karar verilse , başkan Beşiktaşlı kulübe zarar vermek ister mi... Bana göre kendisi bir kukladır , adeta Beşiktaş'a verilmiş bir sus payıdır. Neyse renktaşlar , dün haber aldım sevindim. İsmet Arzuman hakemliği bitirmiş , hayatının en doğru düdüğünü çalarak. Bugün Mösyö Hakan'ı görünce dedim ki , biri gider biri gelir , içindeki değişse de forma renkleri bakidir.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |