![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Guest
| Alıntı:
Sen kim oluyorsunda burda eleştiride bulunanlara antibjk diosun önce HADDİNİ BİL ! Yasına saygımdan birsey demiyorum kendini bilezin tekisin .. simdi dediklerine bir bir cvp vereyim ! ilk olarak birinin besiktaslılıgını sorgulamak sana kalmadı bunu bil .. Bu takımı tutup tutmicamizi sormakta sana kalmadı ya eleştirilerimize cvp verirsin yanlıs düsünüyorsun diye ama öle cvp ın yoksa böle gelip aritstce cvplar hiç verme bence .. Lucescuyu sövdünüz diyorsun kim sövdürdü ? demiroren .. bu taraftar seba yı da sövdü kim sövdürdü kendilerimi hayır bu yasa gelmişsin daha ne oldugunun farkında degilsin .. Besiktas baskanını seviyorum demişsin DEMİRORENİ SEVEN BESİKTAS HAİNİDİR ZTN SENİN TEK Bİ DÜSÜNCENE KATILMAM ! demiorenden cektigimizi herkes görüo adam gelmiş baskanı seviorm dio yazık bu takıma destek her zmn veriyorz güzel seyler oldugunda alkışladıgımız gibi kötü seylerdede elestiriyoruz MANTIKLI bir taraftar gibi .. bu takım hersene sampiyon olsunda istemiyorz 13 yılda 1 kez olsunda istemiyorz .. taraftar olarak herkes takımının sampiyon olmasını ister dogal hakkı ztn istemiyorsa taraftar degildir .. saclarını agarttın ama bos yere agarttın .. bu takım bu sene sampiyon olamaz eger ertugrul bu kafayla giderse her türlü bahse bende girerim hee istemiyor degilim inş yanıltır beni tabiki .. merak etme kombine alıp lisanslı ürün alıp destek veriyoruz o da sana kalmadı rahat ol Gercek besiktaslı ne demek önce onu ögren ! gercek besiktaslı önce akıllı ve adamdır ve nerde ne yapacagını bilir olumlu seyde elestirir olumszda tepkisini koyar .. Sİvas macı örnegin demirorene tepkimizi koymustuk ama yine birilerini rahatsız etti dur dedirtti sen hicbiseyin farkında degilsn daha ..Konu BoBoBoBo_1903 tarafından (11-02-2008 Saat 00:32 ) değiştirilmiştir.. | |||
|
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ama ben şunu eklim demirören daha naapsın tmm borç yaptı ama başarısızlıgın sebebi o değil..hoca kimi istediyse aldılar bence artık başarı gelmeli
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | |||
| | |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | tabi canim yönetim yildizlari aldida ertugrul hoca yok ben gordonu diattayi higueni rico yu nobreyi istiyorum dedi sacmalamayin ya kim istemez takimda iyi birkac yildiz ismi melbergi , colloconiyi , coneyi , nuno gomesi , vs, aldilarda ertugrul hocami yok ben illa gordonu istiyorum dedi | ||
| | |
| | #4 | |||
| Guest
| Alıntı:
diatta higuain gordon bunlar ertugrulun arastırmaları sonucu geldi önce sen arastır ögren .. TELLO şuan cok ii futbolcu dimi iyiki almısız deniyor ertugrulmu aldı hayır kim getirtti FİKRET DEMİRER .. BoBo yu kim buldu önerdi ZAGO .. DeLgado yu kim buldu sinan engin .. Serdarı kiralık göndermeyen kimdi yine fikret demirer yapmayın allah askına ya ertugrul naptıki transferde olumlu ![]() | |||
|
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |