![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #181 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #182 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | tabi canim yönetim yildizlari aldida ertugrul hoca yok ben gordonu diattayi higueni rico yu nobreyi istiyorum dedi sacmalamayin ya kim istemez takimda iyi birkac yildiz ismi melbergi , colloconiyi , coneyi , nuno gomesi , vs, aldilarda ertugrul hocami yok ben illa gordonu istiyorum dedi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #183 | |||
Guest
| Alıntı:
lucescu 100.yılda sampiyon yaptı bizi bu 1 .. ikinci senede sampiyon oluyorduk sora olanlar sinan enginin demirorenin olaylarıya samsun macı fln gitti o sene sampiyonluk emin ol lucescu yüzünden deil yönetm ve sinan engin .. ztn carsının sinan engine karsı pankartı bu sezondan geliyor önce onu ögren ![]() | |||
![]() |
![]() | #184 | |||
Guest
| Alıntı:
diatta higuain gordon bunlar ertugrulun arastırmaları sonucu geldi ![]() ![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #185 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yani yanlışlık bir yerde değil çok yerde beşiktaşımızda.ben sadece demirörende suç bulmuyorum.adam para veriyor alıyor.ama onun yanlışları bence şunlar.birincisi lider özelliği yok.çok zamansız işler yapıyor.bide dikkat edin yönetime aldığı adamlar hep ikinci sınıf adamlar.yani kendinde zaten akıl kıtlığı var bide yönetime aldığı adamlar ondan bile beter.halbuki birde serdar bilgili yönetimine bakın adamın hem lider özelliği var hemde çok iyi bir ekiple yönetime gelmişti.birde demirörenin yönetimine giren bir ik iyi yöneticide bir bakmışsın altı ay sonra istifa ediyor.öreneğin celal kolot gibi.bence bilgili den sonra başkanlığa en yakışcak kişi fikret orman idi.bide şu aklıma geliyor.demiröreni beğnmiyoruz muhalefet eden bazı eski yöneticilerde beğenmiyor.neymiş efendim demirörenin beşiktaş tan çok alacağı var o borcun altrına girmemek için yönetime girmiyorlarmış.o zaman bu kadar zengin beşiktaşlı biraraya gelip yönetime talip olmuyormu.bir tek demirören in verdiği parayı 5-6 tane zengin yönetici biraraya gelip veremiyormu.veremiyorlarsa veya birlik olamıyorlarsa o zaman zaten beşiktaş ta işleri yok.bence demirören e kızdığımız kadar bu adamlarada kızmamız gerekir.bir de kusura bakmayın ama bence sinan engin şu anda beşiktaşın içindeki en akıllı adam.ertuğrul da daha genç inşallah bir daha böyle hatalar yapmaz.bence bazı futbolcuları artık kafasından silmesi lazım.örneğin ricardinho ve ibrahim üzülmez gibi.son olarak inşallah şampiyon oluruz diyorum.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #186 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ertuğrulla olmazzzzzzzzzzzzz olmayacak zararın neresinden dönülse kardır..anlaş başkan luce ile kurtar bizi bu eziyetten
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #187 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Takım mücadele etsin varlıgnı ortaya koysun yeter bizee hoca kim olursa olsun... fark etmezz ama her maçta mucadele etsinler o galibiyeti istesinler ama kayseri maçında yenmek gibi bir düşünce yoktu Tutmuşlar saha kotuydu bilmem ne hgakem kotuydu bilmem ne sanki kayseri futbolculqarı aynı sahada oynamadı sanki atakları şutları çeken hakemlerdi ..Boyle olunca herkes sucludur futbolcularda hocalar da.. bu kadar
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #189 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
i
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #190 | |||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
Aslında İbrahim Akınn ve Burak yorumunu gördükten sonra sana cevap vermek bile gereksiz. Ne amaçla yorum yaptığın ortada...Elime fırsat geçti değerlendirmeliyim handikapları...Sizin gibiler yüzünden bu haldeyiz zaten...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |