![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | uzun zamandan sonra ilk mesajım arkadaşlar ve gordum kı hiç bişey değişmemiş bu zamanda yıne forumda kı ortak amacımız beşiktaşlılık tartışılmaya başlamış ama insanların düşüncelerine ve yorumlarına karışarak. veyselciğim açtığın konuyu ve verilen 147 mesajı tek tek okudum baya bi uzun oldu ama şunu soyleyebilrim ki sevinmek için sevmedik lafı ertuğrul hoca için gecerli değil biz renklere aşığız o formaya aşığız içindekilere ve içindekileri yonetenlere değil. stadtta nasıl bağırıyoruz 'aşkımız renklere sizlere değil' kim olursa olsun sağlam da dahil eğer ki beşiktaşı beşiktaşlı gibi oynmatmıyorsa nobreyi çıkartıp batuhanı alıyorsa dk 85 de gordonu alıyorsa fazla soze gerek kalmıyor hata yapan futbolcuya tepki yok ya bi hoca futbolcuya baktığı zaman o futbolcunun korkması kendisini düzeltmesi lazım ama bizim hocamız çok ii çok dürüst arkadaş gibi ama bu arkadaşlığı 90 dk içinde olmayacak antremanlarda olmayacak fazlada uzatmaya gerek yok ama ben sevinmek için sevmeyenlerden değilim amma rengimize formamıza gölge düşürecek adamıda asla desteklemem ve yeri geldiği zmaan da yanlışlıklarını soyleyeceğiz herkes de dahil buna herkese iyi forumlar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |