![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bize bu yakışır arkasında durmak ama melesef beşiktaşın beklentilerini bile bile geldi beşiktaşa ve malesef uzulerek diyorum ki beklentilerin cok altında herşeyi yuruttu .Beşiktaş sonunda hedefleri ve beklentileri kayseriden kat kat ustundur bunları bilerek hareket etti ve geldi ama bu seneki beklentiden cok altında bir performans gosterdi hayal kırıklıgna ugrattı en azından takımın mucadeleci ve akıllı transferlerle yapmış olsaydı ben hocanın arkasında sonuna kadar dururdum ligin ortalarında bitirmiş olsaydık bile ama malesef ki beşiktaşa yakışmicak hatalar yaptı .Hatalar olacaktır tabiki hatalar telafi edilir ama telafisi de olmuyor demmekki hocada kendini kandırmış oldu.Keşke kariyerli bir hoca olarak başımızda olsaydı . Kızgınlıgım hem kendisine hemde onu takımın başına getiren kişilerdee..
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bu ister istemez takımdaki moralleri bozuyor 8-0 lık maçın eseride hakemlerdir . ve başkanın salakça yapmış olduğu açıklamadır oyuncuların hangi moralle gittiklerini biliyorsunuz ingiltereye futbol ayak oyunu değil aslında herkes yanlış biliyor futbol psikolojik bir savaştır..
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | weysel kardeş bence çok iyi niyetlisin..madem kulübün içinde olanları bilmiyoruz anlat o zaman bilelim. bütün herkez demirören gitsin konusunda hem fikirken,adam newzat demir tesislerini hakkari jandarma karakoluna çewirmişken herşeyden önce FUTBOL TARİHİNDE İLK DEFA beşiktaş taraftarına silah çekilirken,bizi siyah we beyaz sewgimizden ayırmak isterlerken ben bu kadar iyi niyetli olamam... go home demirören go home
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D Konu SonaY tarafından (12-04-2008 Saat 22:13 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bende bilmiyorum kulupte olanları bilmiş gibi konuşanlar var diyorum ama adamın şerefliliği ile denetlemesinler konuda buna cevabım var .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sabredin bakalim seneye de sabredin.hatta ondan sonra ki sene de sabredin.ortada BESIKTAS kalmayana kadar sabredin.herkesin samar oglani olduk kimin sayesinde bu yonetimin sayesinde.siz hala sabredin bakalim.sabredersiniz insan yuzune cikamazsiniz.sabredersiniz liverpoldan 8 yersiniz.sabredersiniz 4 haftada 3 yenilgi alip lige havlu atarsiniz.sabredersiniz hakemler sizi maymuna cevirir.sabredersiniz ezikleri 3 yildir evinizde yenemezsiniz.siz hala sabredin.VE SABREDIN SEREFSIZ RUHSUZ FUTBOLCULARI STAJER TEKNIK DIREKTORLERI IZLERSINIZ.SONRA DA SUCLU BIZ SABRI TASANLAR OLUR.NIYE SABRETMIYORSUNUZ DIYE FIRCA ATARLAR BIZLERE......
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ertuğrul kim ferguson kim kıyaslamalara bak ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yonetime sabredilecek birsey kalmadi 5 sene duzelirler diye sabrettik en ufak duzelme yok adamlara susun dedik bu seferde kabuklarina cekilip hicbirseye ses cikartmaz oldular besiktasin baskanligini yapamiyor ve artik umidi kestik yapamazda o yuzden yildirim demir oren gitmeli ama yerine kim gelecek iste mesele burda buyuk besiktas taraftar projesi bir an once hayata gecmeli klubun parali baskanlara degil profosyonel yoneticilere ihtiyaci var buyuk besiktas taraftar projesiyle parali baskanlarin elinden kurtulup profosyonellerle calisabiliriz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |