![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #221 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
ewt herkes bu olaylardan bir ders alsın kendini besiktasın menfaatlerini 2 defa düsünsün ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #222 | ||
10ur! ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaslar mac 2-2 olduktan sonra neden cisse cıkıp yerine kas girdi cisse sakatlandıda mı cıktı ama sakatlansa bile ibrahim kas gol atacak degilya onu alıyoruz bu birincisi . İkincisi ise Batuhanı sokup aydını cıkarmak nasıl bir mantık aydın cıkarsa kim orta yapacak da batuahn gol atacak buda ikincisi bence hocamız bu macta sınıfta kalmıstır gelecek için pek umitli degilim
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() | #223 | |||
cisseyi cıkardı kaş'ı aldı .. defansa kaş'ı koydu gökhan zanı forvete gönderdi gol atsın diye uzun boy fln .. adamın mantıgı bu kadar işliyor işte .. 17 yasındaki batuhan kurtarıcımız oldu kockoca besiktasımızın | |||
![]() | ![]() |
![]() | #224 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Eğtugrul hocaya sallıyorsunuzda yok Nobre yi cıkardı Ricardinhoyu aldı diye aslında cok büyük hata klasik Türkiye durumları öne geçince forvet adamı cıkar orta sahaya adam al ortasahayı kuvvetlendir bölece cok top yaparsın aslında cok büyük hatadır ama benım söylemek istedigim 3cü golümüzde Ricardinhonun sol köşeye hareketlenmesi yaptıgı orta gelen golümüzden kimse bahsetmemiş Ricardinho oraya hareketlenmese 3 adam oraya koşmayacak Delgado o zaman belki topu şisirecekti ve maç 2-2 bitcekti ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #225 | |||
rico orta sahayı güclendirmiyor aksine zayıflatıyor .. hele bide soguktu hiç kosmuyordu .. nobre olsa son dakkalarda en azından koşardı hocanın bir büyk hatası yine | |||
![]() | ![]() |
![]() | #226 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | saha içini konuşuyorsak son 8 maç = 21 puan, son 1 haftada yaratılan bu felaket tabloları nerden çıktı anlamak mümkün değil, yenilen goller, yapılan defansif hatalar, üzülmez'in yolgeçen hanı bekçisi görevi görmesi zaten bilinen şeyler değil miydi, oyun deseniz zaten son 4 yıldır malum kadro istikrarsızlıklarından dolayı iyi bir seviyede duramadık, demirören ve yönetimi deseniz onları konuşa konuşa zaten söz kalmadı, ee nedir öyleyse son 1 haftadır yaratılan bu katliamın nedeni, nedir ertuğrul sağlam'a yöneltilen acımasız eleştirilerin kaynağı, bıkmadk mı 4 yıldır teknik adam kıymaya, sorunun gerçek kaynağının kriz yönetiminde son derece beceriksiz bir yönetim kuruluna sahip olmamız olduğunu anlayamıyor muyuz hala, üst üste alınan galibiyetlerde herşey iyiyken sonrasında alınan bir yenilgiden sonra 1 haftada bu kadar şeyin speküle edilmesindeki sorun nedir acaba, takımın yönetilememesi mi yoksa camianın yönetilememesi mi, beşiktaş'In sorunu hiçbir şeyi planlı-programlı yapamayan demirören ve yönetim kuruludur, artık taraftar da en ufak kötü sonuçlarda isyan bayrağını çekiyor ve eleştirmek için maçın bitmesini bile bekleyemiyor, böyle olmaz, kesinlikle de olmayacaktır, bu yönetim anlayışıyla, camiadaki bazı saçmasapan seslerle, bu kadar yoğun duyguları birarada yaşayan ve rüştü gibi son zamanlardaki çıkışta takım içerisinde aldığı rolle payı olan bir adama yapılan çirkin ıslıklamalar yapan bir taraftar profiliyle bu iş yürümez... neyse uzattık ama sözün özü ertuğrul sağlam, şu ortamda eleştirilebilecek en son adam, ya da son 4-5 yıldır sayısını bile hatırlamadığımız teknik adamların hepsi mi yetersizdi, hepsi mi bu işten anlamıyordu, heralde öyle, demirören'in kulübün borcunun yarısını üstlendiği şu ortamda bi süre daha başkan olarak kalacağını bilerek adım atmak ve sakin olabilmek taraftarın yapabileceği en doğru şey olur, yoksa nemi olur, onu anlatmaya gerek yok, zaten hepimiz biliyoruz...
__________________ eternity... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #227 | |||
ztn basının demiroren ve yönetim oldugunu hepimiz biliyor onlar gitmeden sampiyon olamicagımızda biliyorz ztn ertugrulla demirorenin birlikte gitmesinden yanayım ben.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #228 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #229 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | evt hata zaten ricardinhonun orta sahayı güçlendiriyor demedim zaten aksine zayıflattıgını düşünüyorum senın gibi ben genel Türkiyede klasik teknik direktör görüşünü söyledim öne gecilince forvetten adam cıkar ortasahaya adam al böylece cok pas yaparsın kontrolu elinde tutarsın aslında cok yanlıstır Nobre pres yapabilen hırcın bir forvettir ve zaten defans aslında karsı takımın defans bölümünde baslar ama Ricardinhoya bu kadarda sallamayın adam 3cü golde köseye yaptıgı depar 3 adamı kendine cekmesi yaptıgı orta ve sonunda gol geldi oraya kosmasa Delgado ölesine siserecekti ve 2-2 bitcekti sonucta ben Ricardinhocu degilim sezon basında veya ortasında gitmesini cok istedim cünkü gerçek bir ortasaha degil fazla kosmuyo ama sonuc olarak takımda kaldı ve bu saatten sonra kırıcı olmaya gerek yok yapıcı olmak kenetlenmek lazım sezon bitesi kadar bütün herkese ihtiyacımız olcak o yüzden yapıcı olalım ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #230 | |||
ertugrul hocanın hatasından konusuyoruz sonuc olarak ricoyu almakla büyük hata etti .. rico bu takımda en cok para kazananlardan 1.7milyon euro kazanıo bu adama gecen sene bi ara iyi oynuyordu artık cok kötü hiç kosmuyor.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |