![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Demirören Başarısızdır İSTİFA etmelidir. 2010'a kadar bekenilirse kongre sürecine dek demirörenle devam edilirse vay halimize.2010 diyorum çunku demirören bu süre zarfında indirilmez ise 2010'da tek başına yine aday olur.Korkum geçicek 2 senenin heba edilmesi değil 6 senedir. Daha öncede medyaya çıkıp böyle açıklamalar yapıldı.Hesap sorulucak denildi.Yeni adaylar var,yeni simalar olucak denildi ama sonuç hepsindede şu ana kadar 0.Belki zamanı kolluyorlar uygun vakti bekliyorlar ama artık kimsenın sabrı kalmadı. Bugun dernek üyelerini yanına çekmeye başlamazsan.Kongreye 1 2 ay kala hangisini kendi tarafına alabilirsin ki ? Demirören şimdiden üyelerin çoğunu almak için uğraşıyordur.Yanına çekmek için herşeyi göze almıştır.Nitekim Bilgiliyi nasıl indirdigini bilmeyenimiz yok.Vakit bence gelmiş hatta geçmek üzere sadece izlemekle yetiniyoruz. Yapılıcaksa bir an önce yapılmalıdır.Hesapsa hesap,Adaysa aday Fakat 20 yıldır beşiktaşta kongre sürecinde her zaman aynı olaylar dönüyor. X şahıs köy ahalisini toplayıp kongre üyesi yapıyor ve oyları topluyor. Bilgilide bu şekil geldi ve aynı durumla karşı karşıya kalıp gönderildi. Asıl yapılması gereken sistemi oturtmaktır diye düşünüyorum. Onu bunu satın alarak Beşiktaş 20 yıldır boşa kürek sallıyor.Adil,dürüst sadece Beşiktaş için çalışıcak Kongre üyelerinin olması gerekiyor.Kongre üyeleri arasında utanç verici ama fenerlisinin,gslinin olmadıgı kimse ıspat edemez. Tekrar yapılanma,Sistemi oturtmaktır. Hepimizin beklediği konre üyelerinin İhracıdır. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yıldırım demiören beşiktaşımızın tarihinin gelmiş geçmiş en kötü yöneticisir.tam bir karabela.Ve kimse kolay kolay gideceğini sanmasın kimse 40 milyon euroluk borcu olan kulübü yönetmek için aday olacağını sanmıyorum ve yine bir dönem daha demirören kabusu seziyorum ben ve bu beni çok rahatsız ediyor.17 yaşındayım şöyle hayatımın en güzel yııllarında şampiyonluk görmek kutlamak istiyorum ama nedense artık bu adam warken böyle bir şeye inanamıyorum bile
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | pekı onun yaptıgı transfer polıtıkası taraftarı hıce sayma kulubu batırma carsıyı hıce sayma bunlar taraftara yapılan ıltıfatmı guzel kardesım 5 yıldır hangınız rahat bır 90 dk seyrettı ona yapılanlar az bıle bana gore
__________________ BESIKTAS BIR ASKTIR MASUM BIR GULUSTUR BESIKTAS SEREFTIR ONURDUR GURURDUR AMA ISYAN DEGILDIR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aynen dediklerine katılıyorum.başkanımıza saygı çercevesinde hitap etmeliyiz.başkaları bize böyle hitap etse neler yaparız.bizler Beşiktaş'lıyız ve saygımızı kaybetmemeliyiz.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bunu bizden cok baskan dsunmeyecekmi?
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Saygı adama gösterilir.... Hatırlatayım dedim
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kardeş seninle Aynı renkleri paylaştığıma inanamıyorum . ne demek adam değil falan tamam sevmessin kimseyi seviceksin diye bir kayde yok he bende sevmiyorum ama tek istediğim sadece tek sitem sözcüğünüz demirören istifa dan başka bişi olmasın biras daha duyarlı olalım . . . kendine ii bak ii günler | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |