![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş’ın UEFA Kupası’na gitmesi için Sivasspor’un puan kaybetmesinin dışında başka bir alternatif daha bulunuyor Ligin son haftasına girilirken UEFA yarışında Beşiktaş ile Sivasspor baş başa kaldı. 70’er puandaki iki takım eğer son haftada da aynı puana sahip olursa attıkları ve yedikleri gollerden çıkan normal averaja bakılacak. Ligin ilk yarısında İnönü’de Yiğidolar’a 2-1 yenilen Siyah-Beyazlıların başını, deplasmanda 2-0 önde götürdüğü maçta 90+5’te yediği gol çok ağrıtacak. Kartal eğer o mücadeleyi 2-0 kazansaydı ikili averajda üstünlüğü ele geçirecek ve Sivas’la ligi aynı puanda tamamlasa dahi bir üst sırada yer alacaktı. +26 averaja sahip Sivas bu hafta Gençlerbirliği’ne konuk olacak. +22 averajdaki Beşiktaş ise Sivas’ın attığının 4 fazlasını Vestel Manisa’ya atarsa rakibini geçecek ve ülkemizi UEFA Kupası’nda temsil edecek. Aksi halde ise siyah beyazlılar İntertoto’ya katılacak. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu sebebden bize intertot kalmis demekdir. ben sanmiyorum sivas puan kaybetsin ve biz onlarin atiklarinin 4 fazlasini atalim iki sezondur en farkli galibiyetimiz 3-0 galiba
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Benim bildiğim Uefaya gitmemiz için bir alternatifte Fenerin Trabzonda olası puan kaybı bu durumda 3 takımda sezonu 73 puanla tamamlarsa üçlü averaja bakılıyor. üçlü averajdaki sıralamaya görede ligi Sivas ın üstünde 3. olarak tamamlıyoruz. Bunuda göz ardı etmemek lazım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
bir arkadaş ta gençler 1-0 yenerse demişte gençler berabere kalsa bile bize yeter biz 1 -0 allım yeter hatta gençler yenerse bize beraberlik bile yeter de bu maçta 5 atarsak yada daha fazla kesin şike yaptı diyecekler umarım gençler berabere kalır bizde 1-0 yenerizde bu saçmalıklara gerek kalmaz adamlar dalga geçiyor demirören toto kupasını getirecem felan diye 4 olalım buna razıyımda bu toto nerden çıktı anlamadım sivasın hakkıymış efendim 3. lük nasıl oluyor bu beleş 3 puanı alıp nasıl hakkı oluyor bazıları utanmadan bunu diyor adamlara uefa hediye edilecek tamam başarılar ama beşiktaşın kaç maç puanları gasp edildi sivas beleş puan aldı ts maçı ama sivasın hakkıymış bazı salaklarda böyle diyor
__________________ gidin ya d&d Konu bjk48 tarafından (06-05-2008 Saat 16:03 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Bir de üçlü averaj durumu var: Trabzon kazanır, ardından da biz 1-0´lık sonuçla bile kazanırsak, Sivas´ın da kazandığını varsayarsak bile üçlü averajda yine 3.oluyoruz. Bu değerlendirmeyi de göz önünde bulunduralım. Üçlü Averaj tablosu Fenerbahçe - Sivasspor : 1 - 0 Fenerbahçe 3 Puan Sivas - Fenerbahçe : 1 - 4 Fenerbahçe 3 Puan Fenerbahçe - Beşiktaş : 2 - 1 Fenerbahçe 3 Puan Beşiktaş - Fenerbahçe : 1 - 2 Fenerbahçe 3 Puan Sivas - Beşiktaş : 1 - 2 Beşiktaş 3 Puan Beşiktaş - Sivasspor : 1 - 2 Sivasspor 3 Puan Üçlü Averaj Takımlar Fenerbahçe 12 Puan +6 Beşiktaş 3 Puan -2 Sivasspor 3 Puan -4 anlatmak istediğini anladım bu durumda anladım ama mantıksız geldi fb 4 attığı için sivasa biz 3. oluyoruz bu saçma geldi 3 lü averajın gol averajı felan acayip bir durum var yani böyle bir şeyi fb nin sitesi antudada okumuştum beşiktaşın uefa şansı bizim elimizde dediklerini okumuştum seninin yazdığın durumu söylüyorlardı 3 lü averaj felan saçma gelmişti ama bu hesaba göre şimdi anlıyorum yinede garip durum oluyor ayrıca bize sivası musallat eden ts eğer 3lü averaj söz konusuysa bizi bu beladanda kurtaracak ts olur kadermi şansmı acayip garip durum sivas ts ilk maçı ts seyircisi olay çıkarıyor sivas +3 puan +3 gol bu hafta fb lile oynayacaklar fb yi yenerlerse puanlar eşit ve 3 lü avreraj garip ama gerçek olay bu trt sipikerlerinin bile haberi yok sivas gol atıca sivas gidecekdiye seviniyorlardı sonra üçlüaverjı öğrenince g.t oldular
__________________ gidin ya d&d Konu bjk48 tarafından (10-05-2008 Saat 22:07 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Evet hocam olay bundan ibaret.. Pc de sorun vardı o yüzden gelip gerekli açıklamayı yapamamıştım ama sen araştırıp bulmuşsun. Bize ne kadar saçma gelsede kural budur. Yani 3 takımın puan eşitliğinde ikili averaja değil üçlü averaja bakılır.. 3 takımın kendi arasında yaptığı maçlar ayrı bir lig gibi göz önüne alınıyor ve bu durumda averajdan dolayı biz 3. sırayı alıyoruz Sivas ise 4. sırada kalıyor.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gençler 1-0 yenip . biz 4 atarsak uefadayız. hangi hesaplara kaldık ya bu arada ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gencler yendiği zaman bizim farklı skora ihtiyacımız yok yada sivas berabere kalsa bile biz yeterki yenelim her halükarda gideriz tek hesap sivas 1:0 alırsa bizim ozaman farklı galip gelmemiz gerekiyor | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | milletin inter totoda başarılar demesine katlanamaz oldum artık .. anlamazlar toto loto yalan..bank asyaya düşsek farketmez..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |