![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Orda yazılanlardan birşey anlamadıysan sana laf anlatmaya hiç gerek yok.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Bugün ama maalesef Sanayi ve Futbol icice ve Avrupa da Külüpler bunun önderligni yapti, ucuk Fiyatlara Transferler ve daha büyük Stadlar insa ettiler örnegin. Ben bu stadin yapilmasini istiyorum, ama bunun Bedelini Taraftara ödetmemek sarti ile! Yani yeni stad yapildi diye Ates pahasi olmasin Biletlerin fiyati. Halkin Takimini oldugnu unutmasin Yöneticiler ve ona göre kabullenebilir sartlarda bu stadi finanse etsin. Onlar Fenerbahcelestiremez bizi, onlar yeni Kurallar cikarsin, biz yinede Oyunu kazanmaya bakalim. Besiktas`in Vizyonu genis, yakinda Avrupa da bir Numara olacak. Avrupa da da örgütlenmeyi sürdürsün, bak Halkin Takimi, Külübü neler neler yapiyor.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Metin saol yazı için. Ben şahsen Kasımpaşa stadı olayına inanılmaz tepkiliyim ne işimiz var bizim Kasımpaşanın stadında allah aşkına. Yalovaspor un stadı da yakın tesislere gidip bir sürü stad var kala kala kasımpaşa ya kalmışız yazıklar olsun Vefa var, yalovada oynasak yemin ediyorum giderim maçlara ama Kasımpaşa' ya gitmem. Ayrıca ben stadımdan memnunum kardeşim kim ne derse desin. Beşiktaşı bozuyor bence bu adamlar bir şekilde. Bazı kulüpler değerleiryle vardır, mesela ben Karagümrüklüyüm. Karagümrüğün yeri 2. ligdir, 3.ligdir. Birinci lig değildir. Bununla biz gurur duyuyoruz. Beşiktaşında onurlu gururlu bir duruşu vardır. Bir yerde başarıyı parayı pulu da kapı dışarı etmeliyiz bunu gururu korumak için.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mehmet yazıyı nerden buldun bilmiom ama çok duygusalca artık kimse böyle şeyleri yemiyor be dostum emin ol yemiyor . boş sallamayla duygu dolu yazılar yazmayla bu işlerin yürümedğini bilmen lazım . tmm koydun yazıyı bu yazıyı yemeyenler çıkacaktır . ve karşıt görüş olarak ne söylerlerse söylesinler haklılar . çok saçma yazılar var yine gündemde . . yeni stad yeni stad ismi BİZE ŞART . ha daha fazla olabilirdi o tartışılır ama stad lazım bize. aslında neyi konuşuyoruz ki karar alındı . stad yıkılıyor . . tartışmaya gerek yok . Alıntı:
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() kasımpaşa stadı yeni , kayseri yeni stad yapıyor hala galiba süper oluyormuş gerçekten , gs yeni stad yapıyor , febe kapasiteyi yükseltiyor . . . eeee mehmetcim biz nie birşeyler yapmayalım artık . onlardan geri mi kalıcaz yani . bunu mu istiyorsun . sırf çekirdekçiler gelmesin die mi vazgeçecez yani . rakiplerimiz süper stadlar yapıyorlar .biz nie yapmayalım . yetmiyor işte yetmiyor . bu stad beşiktaşlılara dar geliyor . % 100 yeni stad yapılması lazım . çok şükür karar alındı da yapılıyor . . .fazla sözü uzatmaya gerek yok . kapalı aynı yerinde olacak emin ol . bu sefer uçak sesinin 2 katına çıkacağımızdan da eminim. kutu denilen yerdeki cigara saranlarda inşallah temizlenir böylelikle . ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
Bana Türk Futbolu deme Türk Futbolu beni ilgilendirmiyor artık Beni Beşiktaş ım ilgilendiriyor sizin Türk Futbolu dediğiniz yerde Beşiktaş'ımın hakkı yeniliyor..Ben yeni stadı bu adamlardan istemiyorum.Eğer gerçekten adam gibi biri olsun mesela taraftar yaptırsın bu stadı misal bu gider omuzumda sırtımda harç taşırım ama bu adamların yapmış olduğu herşeyde karşıyım.Çünkü bunların beyninde başka birşeyuler var.Eee veyselcim bizi kimse ilgilendirmez BİZ BEŞİKTAŞ'ız kimse ile kıyaslanmayacağını biliyorsun sorunda bu iişte!Fenerle yarış halindesiniz.O stad nasıl dar geliyor nerden çıkardın anlamadım.Sen sen ol kendi taraftarının bazı hatalarını sanalda yazma bizi küçük düşürmeyin!Onları tanımıyorum ama onlara böyle diyorsan bende onların içindeyim ordaki herkez ben'dir ve sonuç BİZ... Son Barikat'ın altında bir tek kArtAl kalıncaya devam.. Bilek var vuruşmaya Solul var harcanmaya Yürek var savaşmaya Zafer çok yakında Can var verilir KARTAL var ayakta Beşiktaş'ımıza can feda Karanliği deliyoruz zulmü yere çaliyoruz Barikat'ın ardı Beşiktaş'tır. Yüreğini koy Beşiktaş'a... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kardeş iyide stadyumun yıkılması lazım maddi ve manevi açıdan gerçekten yıkılması lazım ayrıca 2 sene değil1 sene stadımızdan ayrı kalacağız gülü seven dikenine katlanır 1 sene idare edicez artık ama yeni modern bi stadyum gerçekten lazım...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
2.O stad ile Beşiktaş J.K nın geleceği değil gelen paraların ve gelen Beşiktaş lı müşterileri düşünecek! 3.Amaç taraftar profili değişecek 4.O yalan vaadlere kanacağınıza önümüzdeki Büyük Beşiktaş Taraftar Projesine sahip çıksaydınız! 5-O stadın yıkıldığı gün mabedimde orda barikat olarak duranlardan biri olurum. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/60900-yeni-stad-falan-istemiyorum/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 07-05-2008 17:21 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |