![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | saçmalıklarla dolu bir yazı, futbolun tamamen endüstriyelleştiği şu zamnlarda herkesin yapmaya çalıştığı ve hedefleri olup da bizim gibi yeni yapmaya çalışanların tek bir düşüncesi var, böyle modern bir ortama elit kısmı çekerek gelirleri tavan yaptırmak, yok ruhtur yok bilmem nedir, bırakın artık şu saçmalıkları, maçı bedava veya ucuz fiyata izlemek dururken nerden çıktı değil mi bu modern stad işi, 17 maçın tamamını izlemezsin 5 maç izlersin, başkasıda 5 maç izler, tapuladınız sanki o stadı, tabi ama kapalı sizin dimi, kimseye bıramkazsınız, paranız yok ama o statta her maçı izlersiniz, geçiniz efendim, böyle modern, içerisinde cafe, restaurant, sinema salonu, alışveriş merezi tarzı yerler barındıran stadlar, kulüplerin gelirlerinin yarısından çoğunu elde ettikleri stad gelirlerini arttırmak için yapılır, bunun için de ruh değil paralı müşteri lazımdır, yoksa nesi var inönü stadının, haa tabi bir başka konu; bugün çarşı denen grupla arasından su sızmayan sayın demirören'in bu stadı yapıp bugünkü kapalının olduğu yeri makul bir tarifeyle! yine onlara vermesi ihtimalini düşünecek olursak doğru demiş bu yazıyı yapan, bu stad yapılmasın...... | ||
| | |
| | #4 | ||
| kArtAl AvdA ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ayyaşlar sürüsü biz mi oluyoz şimdi!..bence yapılmasın abi bu satdın hayrını göremeyiz derim ben bir kepçe girdimiydi finish olduk demektir... her işi basiretsiz tuttuğunu çürüten bu yönetimin yapacağı stadı istemiyorum... zaten yapabileceğide şaibeli...
__________________ ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER ...89/1... NE MUTLU "TÜRKÜM" DİYENE!... | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bugün Kayserispor yeni stadını bitirmek üzere..Fenerbahçe stadı ile övünmekte.Galatasaray stadı için aylarca çırpındı sonunda başladı.Neden acaba onlar bilmiyolarmıydı stadlarının değerini.Eğer Beşiktaş büyük klübüm iddasında ise bu stadı yapacak başka çaresi yok..Güvenli olmadığı gerekçesiyle yakın zamana kadar kale arkasına seyirci alınmadığını unutmayalım arkadaşlar atıp tutarken!!
__________________ KARTAL RUHTUR!! | ||
| | |
| | #7 | ||
| Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O stad nasıl dar geliyor nerden çıkardın anlamadım. yok artık gerçekten böyle mi düşünüyorsun gs maçında ilk yarıyı 2 bacağım açık izledim mehmet en az 40 bin kişi vardı stadta bize yeni stad lazım acil . ve bu layı gündeme taşıyanlara teşekkürler. her ne kadar ii işler yapmasalarda . mehmet bu arada forzada yazılanları buraya kendin yazmış gibi koymasan kendi açıma sevinicem . .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
| | |
| | #8 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Stadın yıkılmasından yana deilim.Fakat büyütülmesi gerektiğini düşünüorm. | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | inönü stadı 1947 yılında yapılmış ve dış görünüşü itaibariyle bu stadı anıtlaştıranlar zaafiyet içindedirler. Stadın yarın öbür gün allah korusun bi deprem sonrası hasar gördüğünü düşünün ki zaten şuanda hasarlı ve stadı anıt gibi değerlendirirseniz bir çivi bile çakamaz yeni stadı başka yerde yapmak zorunda kalırız. Ayrıca stad kapasitesi artıkça bilet fiyatları ucuzlar ve daha taraftarımız maça gelir
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #10 | ||
| Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Bugünden sonra modluğu bırakıyorum.Ben modum diye bir kültürü ağzınıza sakız yaptırmam arkadaş.Herkez haddini bilecek. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/60900-yeni-stad-falan-istemiyorum/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 07-05-2008 17:21 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |