![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Sen daha hiçbirşeyi bilmiyorsun konuşma Fener maçında kapalıdaki insanların çoğuilke kapalıya geliyorlardı.Adamın biri var ve bir kaç aile ellerinde sponsor biletler ve dedikleri şu kapalı tirübn nerde dedi.Ve onlar orada cevaplarını aldılar.Ogün bir çok Beşiktaşlı dışarda kaldı biletlerin çoğu sponsor şirketlere gitti bundan kimsenin haberi yok tabi.Uzaktan davulun sesi hoş geliyor sana.Şimdi gelelim şimdi ki maça istifa et sesleri bugün o kapalı kutu dediniz karaladığınız yerde çıktı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
klavye delikanlısı kendine çok güveniosan bana beleşçi damgası vuruosan adam olda gel manisa maçında stadyumun önünede yüzüme söyle gözleriniz körermiş sizin gel açılması icin ben sana yardımcı olurum... adam gibi konusun karşında cocuk yok bana boş konusuosun diyemezsin siz 90 dk desteklerken benım hayatım beşiktaşla geçiyor bilip bilmeden delikanlılık mı taslıyosunuz lan Gel şairlere gel kazana ve beleşçiler de bak ne oluyor yazıklar olsun be o kadar çabalarken bu damgaları yiyoruz | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
kes sesini haddini bil be insanın karşısında ki nin yaşına hürmeti olur ,saygısız terbiyesiz herif . sen daha annenin karnındayken ben staddaydım . artis . kesin sesinizi oturun oturduğunuz yere bu stad yapılacak işte okadar. her maç kapalı ortada ayyaş kavgasından bıktık be yeter. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
hala sanaldan civalanıosun cok güveniosan manisa maçında görüşelim diyorum onada cvp vermiyorsun ee daha ben ne ediyim ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | valla süper bi yazı yazmışsın hayran kaldım bi kere . İkincisi kesinlikle katılıyorum tüm yazdıkalrına. Bende stadın yıkılmasını istemeyenlerdenim. Bu büyümeye karşı anlamında değil. Sadece burası bir tarih..bu tarihi yıkmak kimsenin ahkkı değil olmamalıda zaten. Bana göre yeni stad yapıldıktan sonra taraftar profilinin değişeceğini bugün ezik bahçeliler gibi ellerinde çekirdeklerle 90 dk. çekirdek yiyecek bir taraftar geleceğini düşünüyorum.Biraz daha kalbur üstü insanları hedefliyorlar gibi geliyor bana. Ama bu burda yemez..türkiyede beşiktaş taraftarının büyüklüğünü herkes kabul etmiş durumda. Bu profili değiştirmeye niyetliler gibi.. ama olamayacak.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
İyi taraftar olmak sadece maça gelip avaz avaz bağırmak değildir. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
Sadece avaz avaz bağırmakla olmaz günümüz futbolunda para lazım . Beleşçi taraftara ihtiyacı yok Beşiktaşın. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kesinlikle katılıyorum ya..yıkmayın bizim mabedimizi.kasımapaşada oynarsak kulüp ne kazancak..taraftar hangi maçı izlicek allah aşkına ya.
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/60900-yeni-stad-falan-istemiyorum/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 07-05-2008 17:21 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |