![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bizde 4 kişi kapalı ust kutunun hemen sagındakı ılk locanın altındaydık cevremdekı butun arkadaslarım bugune kdr carsı ıle nasıl gurur duydugumu onları nasıl anlata anlata bıtıremedıgımı bılır hıc unutmam kapalı ya gitmeye basladıgım ılk mac 100.yıl dakı kocaelı macıdır 80. dakıkada bagırmaktan bogazlarım yırtılmısken onlar olumune bagırmaya devam ediyodu ben hunugur hungur aglamaya baslamıstım olamaz bole bı sevgı dıye ama manısa macında yasadıklarım ve gorduklerım benı ınanılmaz soguttu herseyden carsı yonetım alehınde butun mac agzını acmadı kapalının sag kosesınde kel kafalı bırı demırlerın ustune cıkıp 2 elını acmıs kendınden gecmıs bı sekılde yonetıme bagırırken malesef herun abı ve cem abının o tarafa dogru el kol hareketlerı ıle demedıgı kalmadı ısın daha da kotusu etrafımdakı bagırmak ısteyen ınsanlar korkudan agızını acamadı ve sunuda cok ııı bılıyorum kı kutunun ıcınde olan arkadaslardanda yonetım alehıne bagrmak ısteyenler vardı ama yapamadılar malesef carsı adına cok ama cok kotu bı geceydı
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 41
evet kardeş bütün herşeyi özetlemişsin ben isim vermek istemedim abiler dedim ama hakkaten çarşı çarşıysa kapalının sag tarafındaki kel biri dedigin insanlarda yıllardır trbüncü olan insanlar tarkan abilerin grubu orda amigo harun ana avrad sövüyo adama parmakla tehtit işareti yapiyo cem abiyi ben yıllardır en sevdigim abilerdendi agırbaşlılıgı olsun kapalıda çıkan herkavgayı ayırmasıyla olsun ama bu maçta oda gider yaptı herkese bu istifa konusunda ben ve arkdaşıma kutunun içinde istifa dedik die sataştılar kavga çıkıyodu az kalksınki alt kata indik o sinirle zaten bende yıllardır çarşı çarşı yı savunmaktan başka bi şey yapmadım ama çarşı bu degil savunan arkdaşlarda biraz klavye başından degilde olayların yaşandıgı yerlerde bulunurlarsa daha iyi yorumlar çıkıcagına inanıyorum
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | [quote=cnkcnk1903;672145]bizde 4 kişi kapalı ust kutunun hemen sagındakı ılk locanın altındaydık cevremdekı butun arkadaslarım bugune kdr carsı ıle nasıl gurur duydugumu onları nasıl anlata anlata bıtıremedıgımı bılır hıc unutmam kapalı ya gitmeye basladıgım ılk mac 100.yıl dakı kocaelı macıdır 80. dakıkada bagırmaktan bogazlarım yırtılmısken onlar olumune bagırmaya devam ediyodu ben hunugur hungur aglamaya baslamıstım olamaz bole bı sevgı dıye ama manısa macında yasadıklarım ve gorduklerım benı ınanılmaz soguttu herseyden carsı yonetım alehınde butun mac agzını acmadı kapalının sag kosesınde kel kafalı bırı demırlerın ustune cıkıp 2 elını acmıs kendınden gecmıs bı sekılde yonetıme bagırırken malesef herun abı ve cem abının o tarafa dogru el kol hareketlerı ıle demedıgı kalmadı ısın daha da kotusu etrafımdakı bagırmak ısteyen ınsanlar korkudan agızını acamadı ve sunuda cok ııı bılıyorum kı kutunun ıcınde olan arkadaslardanda yonetım alehıne bagrmak ısteyenler vardı ama yapamadılar malesef carsı adına cok ama cok kotu bı geceydı[ %100 doğru... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | daha ıkı ay once carsıyla ovunenler alen abımız dyenler carsının trıbun sovlarıyla gurur duyanlar carsı gıbı bır taraftar grubuna sahıp oldugumuz ıcın malgalda kul bırakmayanlar erman toroglu gıbı satılık adamların oyununa ne guzel gelıyorsunuz besıktasta tek saglam kalan ve zarar verılemeyen taraftar grubunu yok etme kampanyasına katkıda bulunanlar ne degıstıde carsıya satılmıs deme cesaretını buluyorsunuz evet bende besıktaslıyım carsı cocuguyum carsılı olmanın ne demek oldugunu bılmeden bır tane deplasmana o adamlarla gıtmeden kadıkoy cıkısında onlarca fb lıden dayak yıyerek oradada 55 bın kısıyı susturmak ne demek bılmeden carsıya laf edenler buyuk besıktas carsısının yolunu bılmeyenler ne hadsızsınız .seneye ruzgar tersıne esınce gene hepınız carsı dıye yalakalık yaparsınız.son sozum bırılerının trenıne bınmıs gıdıyorsunuz ıyı yolculuklar.besıktasımızın sızın gıbı 25 senedır bu takıma herseyını vermıs bır taraftar grubuna dahıl olmamanıza cok sevındım.satılımıs dıyenler sız besıktas taraftarlıgını kac para ya sattınız | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
Öncelikle böyle bir tribün bıraktıkları için bizim aramızda olan ve olmayan abilerime teşekkürü saygı bilirim.Eğer bugün tribün olarak her yerde saygı ile anılıyorsak onların bitmek bilmeyen Beşiktaş sevgileri ve Beşiktaş'a bağlılıkları sayesinde bugünlere gelebildik.Beşiktaş'ın sportif ve ekonomik gibi çok zor günlerinde omuz omuza vermiş bir abilerimiz vardı.Stat kapılarını tutup geceledikleri günlerden bu günlere belki çok şey değişti.O asi ruh halen içlerinde yaşamakta olan o eski abilerimizin bir çoğu tribünde yok.Son zamanlarda çArşı ile bir sürtüşme var forumlarda ki şimdi ki tribün abileri çArşı ile mukayese etmek bence ytanlış olabilir.Hep söylendiği ve söylediğimiz bir kelimemiz vardır çArşı bir ruhtur.çArşı sadece tribünde bir grup değildir.Tribünlerde ve dışarlarda bulunanlar ve kendilerini bu tanımlamayla dışa vuranlar var.Bu dışa vuranlar sayesinde bugünler de olan tribün birliğini çok zedelemektedir.Bu dışa vuranlar o ruh'tanım diye dışa vurarken,bir yandan da bizleri sarar onların yaptıklar çünkü bizde O ruh'u hissediyoruz yaşıyoruz.(Onun için biz dedim) Dip not:Kimse unutmamalı ki RUH'a satılmış diye bağırmak ihanetlerin en büyüğü.Hiç tanımadığım ve bugünlere kadar getiren abilerim dediklerim insanların kemiklerini sızlatır bu cümle.Onlar Beşiktaş için gençlik kalemlerini kırdılar,Beşiktaş için yeri geldiğinde bedenlerini birer barikat olarak kullandılar.Ve bu ruha satılık diyenleri görünce inanın ben bir tuhaf oluyorum bizlere emanet bırakılan bir ruh'a neler yapıyoruz. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 41
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bravo - süper özet
__________________ Nasil geldik, birgün öyle gidecegiz. Besiktasli dogduk, Besiktasli ölecegiz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Ayakta alkışlıyorum , ve her harfine katılıyorum... Takımın en önemli maçında oyunla uzaktan yakından alakası olmayan, arabesk şarkılar söylemek, yada kendinden geçer bir şekilde bağırmakmı sadece Beşiktaşlılık ? bu ne kardeşim tekelinize almışsınız Beşiktaşlılığı , sizden başka kimsenin bu kulüpte söz hakkı omasın , kimse sizden farklı hareket etmesin istiyorsunuz. madem kimsenin çarşıyı eleştirmesini istemiyorsunuz , birisi de çıksın ben ve benim gibi düşünen ( çarşıdan olmayan hatta İstanbulda yaşamayan ) her taraftarın aklındaki soru işaretlerini giderecek mantıklı bir açıklama yapsın. Nemi bu soru işaretleri : 1- Sezon başı Sinan Engin göreve geldiğinde çarşı bir pankart açarak buna karşı çıktı. Fakat daha 3 gün geçmeden çarşı liderleri Ümraniye'ye sinan Engin'in ayağına giderek bir görüşme yaptılar ve o günden sonra tepkiler bıçak gibi kesildi ! Sivas maçındaki tepkiden sonra da yine Sinan Engin'le görüşüldü ve yine tepkiler kesildi! Neydi Sinan Enginin çarşıyı bu kadar etkileyen sözleri ? 2- Bu yönetimin Beşiktaşı nasıl küçülttüğü , nasıl rezil ettiğini sizlerde bizim kadar görüyor ve biliyorsunuz. Buna rağmen hangi amaçla çarşı bu yönetime bir tepki gösteremiyor ? ve tepki gösterenlere tepki gösteriyor. ? 3 Sebep eğer kulüp menfaatiyse , kimsenin maşası olmamaksa Seba'yı gönderirken bunlar neden düşünülmedi? 4- Yoksa Seba bu kulübe Demirörenden dahamı fazla zarar vermişti ?
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/61422-demiroren-ve-carsi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 13-05-2008 00:17 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |