![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok şımardı...şopar ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | dost aci soyler.eger ilgilenen olmazsa batuhan kaybedilebilir. yazik olur. batuhan'in 1-2 gun once bir roportaji vardi gazetelerde. gecmiste ki basarilariyla ovunen bir emekli idi sanki. oysa geride birakabilecegi cok daha onemli basarilari olacak-olmali o'nun. sezon sonu bile olsa milli maclara konsantre olmaliydi.kendisini tüm dünyaya gösterebilmeliydi. halbuki hic de etkili olamadi turnuva boyunca. buyuk umutlarla izledim. bekledigim gibi degildi ne yazik ki... kotu oyunundan ziyade hal ve tavirlari dikkat cekiciydi. kulubumuz batuhan'i kaybetmemeli. oyleyse bu konuda calisilmali. babasi da 16 yasinda BJK ye getirilmis bu oyuncunun ama sonrasi...? Hatırlayan var mı? umarım Batuhan en iyi hatırlananlar arasında yerini alır.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet buyukkartal o röpörtajı bende okudum. Batuhanın inanılmaz bir havası var. Sanki 20 yıllık futbolcuymuşta, şampiyonlar liginde gol kralı olmuş gibi bir tavrı var, malesef bu çocuğu kazanmak çok zor bitmiş bu çocuk. Adamın daha 2 senelik futbol hayatı var, sanki dünyanın en büyük futbolcusu, yakında çok büyük depresyona girer bu ve biter. Kişilik sorunları da var zaten geçmişten belliydi.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
kanıp kanmamam olayı değil arkadaşım, diğer arkadaşlar son derece haklı bencede. batuhan şımarmaya çok müsait tavırlar gösteriyor, yukarda fener maçından bahsedilmiş, ben daha önceki bir maçtan örnek vereyim, biz bu sene şamp. ligi 2. ön eleme turunda Sheriff ile inönü'de oynarken bir pozisyonda arkadaşı pas vermedi diye ilhan mansız vari artist hareketler yapıp arkadaşına bağırmıştı (bu maç bu çocuğun A takımdaki ilk maçıydı hatırlatırm)
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben batuhanın daha birşey yaptığını hiç görmedim. bende 250 gol atardım oynadığım takımdaki herkes benden 50 cm kısa olsaydı. her orta bana yapılırdı hepsi gol. büyüklerle oynamak öyle kolay değil. kaç kere takıma çıktı. topu ayağında tuttuğunu görmedim daha. anca konuşuyor. bencede futbol hayatı erken biter. çok şımarık bir hali var. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | daha yaşı genç bunlar olabilir ama kendine çeki düzen vermezse geleceği parlak görünmüyor iyi çalışması ve en önemlisi başkalarına saygılı olması lazım... kendi kendini harcıcak boşu boşuna...
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | walla umarım muhammet de bu duruma düşmez abi adamların 16 yasındaki oyuncuları ne şımarıyo ne bişiy bizimkiler parayı gorünce abartıyo walla yakısmıyor bu formaya ole bası bos adamlar olmasın yıldız falan batuhan mıs heeh
__________________ ITS TOO LATE CARSI IS HERE FOR DEMONSTRATE............. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | o yaşda milli olanlar var.
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/61627-butahanin-sovu-finale-mal-oldu/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 14-05-2008 17:17 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |