![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #5 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayırlı olucak bir şey yok ki.. Belediye zaten onaylayacak tutupta yok yapamazsın demeyecek belediyeler önlerine gelen projelere bakarlar o bölgenin iskan durumuna göre, kat sayısına göre yeşil alan durumuna göre bilmemneye göre onaylarlar, o bölge zaten spor kompleksi, belediye kalkıp yok bu tribün neden kapalı oldu açın üstünü yok stad neden 5000 kişi daha fazla kapasiteli olmadı neden 15 tane değilde 20 tane tuvalet var diyecek hali yok. Belediyenin önüne hangi stad projesini koyarsna koy onaylar. Önemli olan anıtlar zaten izin mizin çıkmaz anıtlardan. boşuna haves bizimki
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu yönetim olduğu sürece Beşiktaş'ımızda olumlu bir gelişme yaşanacağını asla düşünmüyorum.Burdada bir demirören oyunu var.Düşünün nakit sıkıntısı yaşanmasın diye fulyanın gelirlerini kırdırmaya çalışan adam bide üstüne stat yapacak.Akıl mantık işi değil.Demirörenin bu projeyi hayata geçirecek kadar kabiliyetli biri olduğuna inanmıyorum.Yine başımıza çorap örmek için film hazırlıyo hepsi bu.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/62066-besiktasa-stat-mujdesi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 19-05-2008 18:25 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |