![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kartalhaberin ben ............ kolpa site arkadasım işte ilk önce çarşının nasıl kapatıldıgından bahsedildi yani sordu dedi tamamen bırakıyormusunuz dedi alen abide tabiki hayır o besiktas bastonluda olsak gelicez dedi yanlıs anlasılmasın dedi .. biz zaten biraz da ne kadar sevildigimizi görmek icin dedi .. işte bazıları yazıyor ediyor iyi birsey yaptıgımzda yazmıyorlar kötü birsey olsa mansetten giriyoruz dedi.. Kızılaya 2000 ünite kan bagısı yaptık cogu gaztede yoktu olanlarda iç sayfalardaydı .. hatta söyle dedi çarşı kan verse gazte yazmak kan alsa mansetten girer diye ..sonra işte rant olayına girdi öyle birseyin olmadıgını kanıtladı .. çarşının kötü yanında kimsenin destek olmadıgından artık cok yıprandıklarından artık tribünde daha az aktif hale geleceklerinden bahsetti .. ama bu ruhun bitmeyeceginden de .. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
forever eagle ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ve dediki biz stada gidicez spiker sordu amigo olarakmı? hayır dedi. bu lafına çok üzüldüm ![]() ![]() ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |