![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | sayın modum evde izlemek veya o kadar yanlışa ta bile destek vermemiz gerek demek çok kolay gelde sen stadda ol bi konu var o konuıda senin mesajına bi cevap verdim aynı şeyleri yazmakta istemem ama herşey çok güzel başlarken dk 10 hiç beklenmeyen 1,50 lik alexe kafa vurduran bi defansın var her topu baki de toplayan ve o da her topu kaybedip her pozisyonda tehlike yaratan bi defansın var herkes bi artist olmuş haa taraftar da suç yokmu var en buyuk suçu ise maçtan 4.saat once zil zurna sarhoş olup ayakta bile duramayan kendini çarşılı zannedip bide üstüne kafalı kutu tayfasında olanlardır. ama o strese hiç bişey dayanmıyor bağırmak mı asla taraftarı bu hale getirenler de oyuncular sağlam ve başkandır bu kadar basiretsiz bir oyun anlayışı ve teslim olduktan sonra kesinlikle daha iyisi olamaz | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57890-ya-taraftar-ne-yapti/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 31-03-2008 09:01 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |