![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | öncelikle yazmış oldukların gerçekler doğrular hepsine gönülden katılıyor ve tebrik ediyorum (son cümlene katılmasamda) bir önerim var arkadaşlar belki çok kızarsınız belkide saçmaladığımı düşünürsünüz belkide destek olursunuz bizim acilen bu yönetimden kurtulmamız lazım!!! Havaya klübün 8 milyon eurosunu kaptıran 46 transferle 3 hoca harcayan; Tüm futbolseverlerin hatta asırlık rakip taraftarların bile çok sevdiği asil ve erkek takım dediği takımızı basında ve heryerde artık sevimsiz ve başarısız bi hale getiren; Türk futbol tarihinin; Beşiktaşımızın tarihine kara leke olan 8-0 ı bize yaşatan; bu maçtan sonra "bize acımıyorlar bile" diyen menajeri takımda tutan; klübü Hüsnü gürelinin mali politikasıyla 16 milyon dolar borçla deviralıp şu an 80 milyon dolar +25 milyon dolar kendisine klübün borçlarını tavan yaptıran; Basında lobi oluşturamayan; Paftan-puftan bahsedip bizi küçük düşüren; millete başımızı yere eğdiren Daha bi çok benzer şey var yazıdada olduğu gibi... BEN BÖYLE BİR YÖNETİM,BÖYLE BİR SİSTEM İSTEMİYORUM!! YÖNETİMİ DÜŞÜRELİM!!! YOKSA NASIL 4 SENEDE AYNI ŞEYLERİ YAŞADIYSAK 4 SENEDE AYDI ŞEYLERİ YAŞARIZ BU YÖNETİMLE BAŞARILI OLMANIN İMKANI YOK!!
__________________ armamızdaki ayyıldız formalardaki tüm yıldızlara bedeldir! Konu Pasha® tarafından (31-03-2008 Saat 10:02 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57845-sadece-kucuk-insanlar-hatalarini-kabullenemez-eyy/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 30-03-2008 17:08 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |