![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yalan haber bence bu
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu sene satılmazsa bu paraya seneye elimizde patlar, yani kimse çıkıpta 11 milyon euro vermez. Hatırlarmısınız bilmiyorum, imza atmadan önce Bobo harbiden harikaydı, imzadan sonra biraz randıman düştü. Bence elden çıkartmanın tam zamanı.
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | |||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Alıntı:
hakklısın karddeş katılıyorum bobo her defasında dıyodu gitmek ismemiyorum dıe sınan engin zorla kowdu bence
__________________ Anti-Demirören | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | saha çok yazık olcak böyle yönetim olduğu sürece
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bu haber yalan veya doğru, farketmez benim için...Ama Bobonun çok gündemde kaldığı kesin, teklifler aldığıda bir gerçek.Bu teklifleri değerlendirmeside çok normal, sonuçta çok daha iyi bir ligde oyanayacak, bunu kim istemez...Ve bu kadar teklifler alan, bu kadar gündemde kalan bir oyuncunun seneye bize neler katacağı kocaman bir soru işareti, elimizde bile patlayabilir, şimdi 11 milyon € veriyorlarsa o zaman 5-6 € verirler mesela...Geçmiştede bu durumları yaşadık, en iyi örnek de Pancu...Kısacası Boboyu 11 milyon €'ya satıp, o paraylan forvete Klasnic veya F.Tekkeyi, ortasahayada M.Topuz ve Caner'i alırsak çok iyi bir iş yapmış oluruz bence, geniş, iyi bir kadromuzda olur böylece... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/63974-donmuyorum/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 05-06-2008 15:56 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |