![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Aynen öyle işte çok bilmiş taraftar senin ERTUĞRUL UN COLOCHİNİ Yİ İSTEMEDİ , CHELSEA DEN JOE COLE İLE ANLAŞILDI SENİN ERTUĞRUL UN ALDIRMADI YEDEK KULÜBEDE OTURTAMAZMIŞ DİYE. JOE COLE İLE KOLOT ANLAŞMIŞTI.BUNU SAYIN KOLOT UN KENDİSİDE SÖYLEDİ ÇOK KERE. AMATÖR HOCA İLE BU İŞLER YÜRÜMEZ.HALA NEYİ SAVUNUYORSUNUZ. YETER ARTIK ERTUĞRULA DESTEK VERENİDE , ERTUĞRULUDA ,BAŞKANIDA İSTEDMİYORUZ LÜTFEN GİDİİİİİİİNNNN . Konu _Blackseagless_ tarafından (12-04-2008 Saat 10:45 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Ben gayet ciddiyim . joe cole ü de gözünde çok büyütüp abd başkanı gibi gösterme . Bu olay daha önce sadece sayın kolot değil başka gazeteci ve eski yöneticilercede dile getirildi . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Abi o dediğin sakın Chartlon Cole olmasın!..Hani West Hamdaki...Biz kim Joe Cole almak kim yahu,halada ısrar ediyorsun bunda.Bizim yönetim böyle bir oyuncuyu alacak,imkansız ama neyse aldı diyelim ve bunu Ertuğlul hoca istemeyecek.Cidden hayal gücünüz acayip geniş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yahu guzel kardesim hala bilmeden atip tutuyorsun charlton coolde westhamda kiralik oynamisti ayrica disiplinsiz diye senin yonetimin almadi hangi hoca der coloccini gelmesin bu takima diye ertugrul tamda onlari istedi aslinda hatta haber cikti besiktas colocciniyle anlasti diye ispanyadada haber cikti deportivo baskani aynen soyle diyor bana besiktastan kimse gelmedi coloccini icin gelsede satmicaktim zaten bosuna bana ertugrul deyip durma aslanim tek suclu yonetimdir gidecekler vizyonu olan adamlar gelecek siz bakmayin ertugrul saglamin diaattayi ben aldim higaini ben aldim dedigine gordonu hoca almis olabilirmi akil var mantik var gordondan 2 saat oncesinde drpic diye bir adam geliyordu hoca 2 saatte kararmi degistirdi kaldiki drpicide istedigini zannetmiyorum coloccini dedi olmazsa melberg dedi olmazsa meite dedi olmadi gardneri alin dedi olmadi mastrovici alin dedi hicbirini alamadi beceriksizler sonra ertugrul suclu oldu yaziklar olsun bazi zihniyetlere zaten ertugrulun besiktasin basina gecmesini icine sindiremeyenler oldu sirf politik dusunceleri yuzunden bile alasagi edilmeye calisildigi aciktir ve bunlardan birininde kim oldugunu sen kendin iyibiliyorsun
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
Kusura bakma ben sahada küfür edip saha kapatıran, futbolcuya şişe bozuk para atıp ceza verdiren kulübü maddi ve manevi yönden zarar uğratan kişileri savunamam. Ve bu kişiler yüzündende beşiktaş sevgisinden vazgeçmem. Biz 9 maç seyircisiz oynadık haberin varmı? Bu ne demek biliyormusun. Biz 9 maçtan gelir elde edemedik işim puan başarı yönünü bırak. Ayrıca ben Demirörenin gitmesini istiyorum bana sanki yönetimi savunuyormuşum gibi konuşma. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |