![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #6 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Bir de üçlü averaj durumu var: Trabzon kazanır, ardından da biz 1-0´lık sonuçla bile kazanırsak, Sivas´ın da kazandığını varsayarsak bile üçlü averajda yine 3.oluyoruz. Bu değerlendirmeyi de göz önünde bulunduralım. Üçlü Averaj tablosu Fenerbahçe - Sivasspor : 1 - 0 Fenerbahçe 3 Puan Sivas - Fenerbahçe : 1 - 4 Fenerbahçe 3 Puan Fenerbahçe - Beşiktaş : 2 - 1 Fenerbahçe 3 Puan Beşiktaş - Fenerbahçe : 1 - 2 Fenerbahçe 3 Puan Sivas - Beşiktaş : 1 - 2 Beşiktaş 3 Puan Beşiktaş - Sivasspor : 1 - 2 Sivasspor 3 Puan Üçlü Averaj Takımlar Fenerbahçe 12 Puan +6 Beşiktaş 3 Puan -2 Sivasspor 3 Puan -4 anlatmak istediğini anladım bu durumda anladım ama mantıksız geldi fb 4 attığı için sivasa biz 3. oluyoruz bu saçma geldi 3 lü averajın gol averajı felan acayip bir durum var yani böyle bir şeyi fb nin sitesi antudada okumuştum beşiktaşın uefa şansı bizim elimizde dediklerini okumuştum seninin yazdığın durumu söylüyorlardı 3 lü averaj felan saçma gelmişti ama bu hesaba göre şimdi anlıyorum yinede garip durum oluyor ayrıca bize sivası musallat eden ts eğer 3lü averaj söz konusuysa bizi bu beladanda kurtaracak ts olur kadermi şansmı acayip garip durum sivas ts ilk maçı ts seyircisi olay çıkarıyor sivas +3 puan +3 gol bu hafta fb lile oynayacaklar fb yi yenerlerse puanlar eşit ve 3 lü avreraj garip ama gerçek olay bu trt sipikerlerinin bile haberi yok sivas gol atıca sivas gidecekdiye seviniyorlardı sonra üçlüaverjı öğrenince g.t oldular
__________________ gidin ya d&d Konu bjk48 tarafından (10-05-2008 Saat 22:07 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |