![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
bir arkadaş ta gençler 1-0 yenerse demişte gençler berabere kalsa bile bize yeter biz 1 -0 allım yeter hatta gençler yenerse bize beraberlik bile yeter de bu maçta 5 atarsak yada daha fazla kesin şike yaptı diyecekler umarım gençler berabere kalır bizde 1-0 yenerizde bu saçmalıklara gerek kalmaz adamlar dalga geçiyor demirören toto kupasını getirecem felan diye 4 olalım buna razıyımda bu toto nerden çıktı anlamadım sivasın hakkıymış efendim 3. lük nasıl oluyor bu beleş 3 puanı alıp nasıl hakkı oluyor bazıları utanmadan bunu diyor adamlara uefa hediye edilecek tamam başarılar ama beşiktaşın kaç maç puanları gasp edildi sivas beleş puan aldı ts maçı ama sivasın hakkıymış bazı salaklarda böyle diyor
__________________ gidin ya d&d Konu bjk48 tarafından (06-05-2008 Saat 16:03 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | biz bu vizyonsuzlarla ancak böle intertoto gazoz kupası hesapları yaparız
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Bir de üçlü averaj durumu var: Trabzon kazanır, ardından da biz 1-0´lık sonuçla bile kazanırsak, Sivas´ın da kazandığını varsayarsak bile üçlü averajda yine 3.oluyoruz. Bu değerlendirmeyi de göz önünde bulunduralım. Üçlü Averaj tablosu Fenerbahçe - Sivasspor : 1 - 0 Fenerbahçe 3 Puan Sivas - Fenerbahçe : 1 - 4 Fenerbahçe 3 Puan Fenerbahçe - Beşiktaş : 2 - 1 Fenerbahçe 3 Puan Beşiktaş - Fenerbahçe : 1 - 2 Fenerbahçe 3 Puan Sivas - Beşiktaş : 1 - 2 Beşiktaş 3 Puan Beşiktaş - Sivasspor : 1 - 2 Sivasspor 3 Puan Üçlü Averaj Takımlar Fenerbahçe 12 Puan +6 Beşiktaş 3 Puan -2 Sivasspor 3 Puan -4 anlatmak istediğini anladım bu durumda anladım ama mantıksız geldi fb 4 attığı için sivasa biz 3. oluyoruz bu saçma geldi 3 lü averajın gol averajı felan acayip bir durum var yani böyle bir şeyi fb nin sitesi antudada okumuştum beşiktaşın uefa şansı bizim elimizde dediklerini okumuştum seninin yazdığın durumu söylüyorlardı 3 lü averaj felan saçma gelmişti ama bu hesaba göre şimdi anlıyorum yinede garip durum oluyor ayrıca bize sivası musallat eden ts eğer 3lü averaj söz konusuysa bizi bu beladanda kurtaracak ts olur kadermi şansmı acayip garip durum sivas ts ilk maçı ts seyircisi olay çıkarıyor sivas +3 puan +3 gol bu hafta fb lile oynayacaklar fb yi yenerlerse puanlar eşit ve 3 lü avreraj garip ama gerçek olay bu trt sipikerlerinin bile haberi yok sivas gol atıca sivas gidecekdiye seviniyorlardı sonra üçlüaverjı öğrenince g.t oldular
__________________ gidin ya d&d Konu bjk48 tarafından (10-05-2008 Saat 22:07 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Evet hocam olay bundan ibaret.. Pc de sorun vardı o yüzden gelip gerekli açıklamayı yapamamıştım ama sen araştırıp bulmuşsun. Bize ne kadar saçma gelsede kural budur. Yani 3 takımın puan eşitliğinde ikili averaja değil üçlü averaja bakılır.. 3 takımın kendi arasında yaptığı maçlar ayrı bir lig gibi göz önüne alınıyor ve bu durumda averajdan dolayı biz 3. sırayı alıyoruz Sivas ise 4. sırada kalıyor.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu serüven böyle gider 4. bitircez daha ne hesapları yapıyoruz bırakalım üzmeyin kendinizi yazık seneye diyelim zaten alıştık öyle söylüye söyluye ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence hiç uğraşmayın biz 4. bitirdik gibi. Ama futbolda her zaman ihtimaller var.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar benim merak ettiğim bir kaç soru var bjkmiz en son ne zaman inter toto kupası oynadı ve türkiyeden en son kim katıldı bu kupaya [geçen sene katılan olmadı herhalde 2 sene önce bir anadolu takımı katılmıştı hatırlarsam) birde bugün gs,linin biri gs hiç inter toto da maç yapmamış (çok başarılıya kaç senedir avrupada) uefa ve şampiyonlar liginde maç yapmış bu doğrumu acaba???
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |