![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Batuhana camia olarak saip çıkmalıyız çünkü potansiyeli sayesinde başı en çok yenmek istenen oyuncularımızdan biri. Arda örneğini incelemek gerek Arda hem takım arkadaşlarıyla (abileriyle) tartıştı, hem tatilde garip görüntüleri yayınlandı gs camiası bırakın cezayı aferin verdi. Biz sanki kendi oyuncularımızı silmek için bahane arıyoruz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Batuhana sahip çıkmayalım demiyorum ilerde çok da iyi bir futbolcu da olacaktır , kalkıp kişiliği hakkında da yorumda bulunmadım bulunamam ama şımarık olduğu gerçeğini inkar edemeyiz... Ha kendini bu konuda da eğitebilirse zaten problem kalmaz....
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ bu alemde 2 büyük var biri biri BEŞİKTAŞ diğeri 70'lik RAKI | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | Bu sene ondan çok şey bekliyorum
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | genÇliğine vermek istiyorum...ama biraz mütevazi ol be batuhann....
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu çocuk uslanmaz . kanı kaynamış bir kere
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/66994-batuhan-uslandi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 07-07-2008 22:24 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |