![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #111 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | herşeye rağmen tabiki olamaz ama bi terlik yüzünden de adam gönderilmez.neler affedildi.kimler affedildi.ibrahimlere patladılar sonunda.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #112 | ||
fransa'nin carsisi ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | toraman sahaya uclu cektir kartala , toraman kesinlikle kalmali | ||
![]() | ![]() |
![]() | #114 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
aynen arkadaşım.... bazı arkadaşlarımızın değer yargıları farklı... disiplini başarının üzerine tutuyorlar. ibrahimler gitti düzen sağlanacak, ama birçok şey eksik kalacak yönetim ve bazı arkadaşlarımız bunun farkında değil | |||
![]() | ![]() |
![]() | #115 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Toraman bana görede kesinlikle kalmalı ama biz ne kadar burda tartıssakda yönetimimiz malsef satılıga cıkardı ![]() Sucsuz toramanda bu karara saygı duydu yapılacak inanın hic bir sey yok ama illa bir seyler yapıcaz diyosanız klubu arıyacaksınız ya da mail atıcaksınız tlfn : 212 310 10 00 fax : 212 258 81 94 Mail : Bilgi@besiktasjk.com.tr
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #116 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Kime sorarsan sor ...Seba + Milne = disiplindir...
__________________ Ya kartal olup uçacaksın Yakalamak için güneşi, Ya da tavşan gibi yaşayacaksın Olmak için bir kartal yemi. Ey TÜRK Senin yerin yükseklerdedir. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #117 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | toroman kesinlikle kalmalı!cünkü bu baskan we engin ondan daha iisini asla bulamıyacakları için!!
__________________ ALemİN KRALI BESİKTAS!!! siyahin Yanina Beyaz Koyduk Yillardir Bu Renklere Biz Bas Koyduk Yagmurlarda Camurlarda Stadlari Doldurduk Besiktas Sen Bizim Herseyimizsin. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #118 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | deli uzulmez icin destek olmam ama toraman icin destek olurum.sanirim yonetim de aklini basina alir.bonservis bedeli icin 4.5 milyon euro demisler.Allah askina kim verir o kadar parayi.yonetimin de yapmak istedigi bu galiba.yuksek bonservis belirlemisler satmamak icin.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #119 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
ben kendi sahsima konusuyorum bu takimin uzulmeze ihtiyaci yok.ama toramana ihtiyaci var.defansta bir tek ne yaptigini bilen o var.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #120 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
![]()
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLIYSAN ÖVÜN! DEĞİLSEN İTAAT ET!!!!!!!!!!!!!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/67137-toramani-kaybetmek-istemeyen-bjk-taraftari-buraya/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 08-07-2008 20:46 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |