![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | harcaracak biri varsa oda zan adam yılda 5 maç oynuyo el ustunde tutuluyo toraman gibi butun maçlarda terlemiş adamı gonderiyolar deir ören benim oyuma gerek kalmadı demiş bazı konulardada tek başına karar almayı biliyor bu yıl inşallah çok başarısız olacaz o zaman başlarını one egerek gidecek hepsi ...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | toraman bu takımdaki ender gerçek beşiktaşlılardan biri bu takım halkın takımı toraman halkın bu takımda en sevdiği isimlerin başında gelio yönetim toramanı gönderirse bizi hiç sayar son 1 hftada 1000e yakın mail atıldı kulübe ama hala satıcaz diolar toraman yoksaa bizde yokuzz bu adam giderse ne forma alırım ne bişey.. !!!!!defol git sinan engin!!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | carew,sergen ve toraman... demirören defol git..... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Kulübe mail atmayı unutmayın lütfen. Burda yazılanları görmezden gelirler ama kulübe giden mail ve faksları görmezden gelemezler | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/67137-toramani-kaybetmek-istemeyen-bjk-taraftari-buraya/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 08-07-2008 20:46 |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |