![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | zaten sevmiodum şimdi toraman haberinden sonra hiç sevmemeye başladım
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #72 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | doğru diosun ama,ya gerçekleri görmüyolar ya da aptal numarası yapıyorlar. bu da çok ilginç oluyor.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #73 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hala bu yönetimden memnun olan birileri var mı?
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #76 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | mustafasazak´isimli üyeden Alıntı ![]() kardeşim daha noolacak yaww.hiç bi şeyden memnun olmayan karamsar insanlar olmuşsunuz yawww.ben demirörenin akrabası filan değilim ama haksızlık yapıldığını düşünüyorum başkana.şimdiye kadar hangi başkan bu kadar para vermiş kulübe kim bu kadar mesai harcamış.şimdi bi forma bile almayan kişiler atıp tutuyo arkasından.celal kolota bak yönetimden ayrıldığı gün başkan benim paramı ödeyeceğini söledi diyo.yapmayın arkadaşlar yawww bu kadar da cahilce bi insan eleştrilmez ki.neymiş bizim başkan tutamayacağı sözler veriyomuş veya paf takımla çıkarım demiş de çıkmamış.aziz yıldırım da aynısını bjk-fb kupa maçından sonra söledi.bir allahın kuluda çıkıp yapamayacağın işlerden bahsetme diye eleştirmedi.bu taraflı medyanın oyununa gelmeyin arkadaşlar.ben başkanın gözünde o bjk aşkını maçlarda trübünde görüyorum.bjk ye de böle gönülden seven insanlar yönetsin.biraz kötü gitti mi ortaya çıkıp ta yoplantı yapmak da değil iş.oturduğunuz yerden sallamayın.biraz keyif almaya bakın futboldan siz sadece siterese giriyonuz.hadi kendinize iyi bakın bay bay
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #78 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı: | ||
![]() | ![]() |
![]() | #79 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | paray sokağa attı diyosun carewi 3.5 milyon euro ya getirip 7.5 milyon euro ya satan da bu başkan 2 milyon euro ya bobo yu getirip şu an da 15 milyon euro isteyecek kadar değer kazandıran da bu başkan onlardan hiç bahseden yok.sadece olumsuz şeylere bakarsan öle görürsün. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/67398-sinan-engini-seven-ve-yonetimden-memnun/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 10-07-2008 23:04 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |