![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #91 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | allah belanızı wersın dıyorum başka bısey demıyorumm yeterr ulann ![]()
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #92 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yazıklar olsun ya
__________________ BESIKTAS BIR ASKTIR MASUM BIR GULUSTUR BESIKTAS SEREFTIR ONURDUR GURURDUR AMA ISYAN DEGILDIR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #93 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | dilerim orda da formanın hakkını verir hayırlı olsun fahri... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #94 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Haber : Fotomaç saaaaa gerisi tefaruattır ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #97 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Uğur İnceman denen adamın ne artısı vardı Fahri'den ? Uğur için hem para verdiler hem geçen yıl 24 maçta 17 gol atan gencecik çocuğu verdiler, Fahriyi de gönderiyorlar.BBen bu yönetimin zekasıyla ilgili bir laf ettim 3 gün forumdan uzaklaştırdılar!!! Allahaşkına söyleyin akıllı adam yaparmı bunların yaptığını ? Bu yıl intertotoya ghidersek sevineceğiz !! Sezon sonunda yönetim şakşakçıları aman istifa diye bağırmayın intertoto şansımız var diyecekler !!! Sonraki sezonda aynen bu sezon başı olduğu gibi " Bu saatten sonra tepki zarar verir kaos olur , takımı destekleytelim " zırvaları başlar , her yıl aynı hikaye UYAN ARTIK BEŞİKTAŞLI UYAAAAAN
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #98 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yeter artık be rezil ettiniz takımı hiç itibarımız kalmadı ![]() adam gönderildiğini havaalanında uçaktan indiğinde duymuş ya bu nedir allah aşkına dalgamı geçiyo bunlar:S yeterrrr y.d.
![]() | ![]() |
![]() | #99 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | gonderildiği iyi olmuş yeteneği sınırlı bir futbolcuydu mücadele edebilir gonderilen bakiden bence daha kötü mücadele ediyor .ibrahim toramanı bence takımda tutarlar uzulmezede futbolu bırak derler daha iyi olur.ayrıca fahride yetenek olsa ilk sene tigana onu gonderip sağ kanat oyuncusu serdar kurtuluştan ön libero yapmazdı arkadaşla rbiraz mantıklı olun giden maradona değil ya onun yerinde oynayacak necip daha kaliteli....
![]() | ![]() |
![]() | #100 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sevgili arkadaşım fahriyi hocalar gonderıyor sinan engin değil gitmesi gereken hocalar dır ilk once
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |